עוף צלוי על ראגו פטריות בייקון
עוף צלוי על ראגו פטריות בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, grenache, חצאי חזה עוף עצמות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מרתה סטיוארט של פטריות בייקון Ragout עם פסטה, פסיון צלוי עם פטריות בר, ראגו תפוחי אדמה ובייקון, ו כרוב ניצנים צלוי מחבת עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, להביא מרק לרתיחה.
הוסף פורצ ' יני מיובש, להסיר מהחום, ולתת לעמוד עד רך, על 15 דקות. הרם פורצ ' יני מן מרק, לסחוט כל נוזל נוסף, וקוצצים דק. מסננים מרק.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מערבבים בייקון לעתים קרובות עד שומן הוא שניתנו.
מוסיפים שאלוט; מערבבים מעל חום בינוני גבוה עד בייקון מתחיל חום, על 5 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר שאלוט ובייקון למגבות נייר. אם פאן יבש, להוסיף על 1/2 כף. שמן זית.
מוסיפים פטריות טריות ופורצ ' יני קצוץ; מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד שהנוזל התאדה ופטריות מתחילות חום, 12 דקות.
בינתיים, מחממים תנור ל 37
מפזרים עוף משני הצדדים עם מלח ופלפל סדוק.
מחממים חמאה ו-1 כף. שמן זית במחבת גדולה, אטומה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף, צד העור למטה, ומבשלים עד משחימים היטב על הקרקעית, 5 עד 7 דקות. להפוך עוף ולהעביר מחבת לתנור.
אופים רק עד שהעוף הוא כבר לא ורוד במרכז החלק העבה ביותר, כ -20 דקות.
תכינו עוף על מגש ותתחממו.
יוצקים יין למחבת ומביאים לרתיחה על חום גבוה, תוך ערבוב כדי לגרד חתיכות השחמה.
יוצקים תערובת למחבת עם פטריות ומוסיפים פורצ ' יני-השריית נוזלים, תערובת בייקון-שאלוט, טימין קצוץ. מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד כמעט כל הנוזל התאדה, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. תלולית על צלחות, למעלה עם עוף, ומקשטים עם זרזי קורנית.