עוף צלוי עם בצל, תפוחי אדמה ורוטב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 700 קלוריות. אם יש לך לימון, עוף צלוי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף צלוי עם בצל, תפוחי אדמה ורוטב, עוף קלוי מהיר עם תפוחי אדמה, בצל וגזרת נחלים, ו עוף צלוי פסטו עם תפוחי אדמה, זיתים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. יש לשטוף את העוף במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
אופים ב 425 במשך 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325( לא להסיר מחבת מהתנור); אופים עוד 1 שעה ו -15 דקות או עד בצל ותפוחי אדמה רכים מדחום מוכנס לתוך חלק בשרי של ירכי עוף רושמים 18
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים בצד עוף, בצל ותפוחי אדמה; מכסים וחמים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
10
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
11
יוצקים טיפות מחבת לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
מסננים טפטוף לתוך סיר קטן, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
13
מערבבים קמח מרק 1/2 כוס בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח ומרק שנותר לסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני; לבשל 5 דקות או עד רוטב מתעבה, ערבוב לעתים קרובות עם מקצף.