עוף צלוי עם מלית פטריות שעורה הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 669 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, קורנית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השעורה בישול מהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אגוזי לוז, שעורה ועוגיות קקאו כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תרנגולות קורניש עם מילוי פטריות שעורה, פילה צלוי של בשר בקר עם מלית פטריות, ו בשר צלוי עם פטריות ברוקולי מלית.
הוראות
1
שלב פורצ ' יני ו 1 כוס מים רותחים; לכסות ולתת לעמוד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
2
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. לשפשף 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל תחת עור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת עוף. דברים זרעי קורנית ורבעוני בצל לתוך חלל הגוף. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי
מקלות עוף
בשר
פלפל
בצל
מלח
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
4
מניחים עוף על מתלה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
5
אופים ב 425 במשך 1 שעה או עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרי של רשם הירך 16
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
9
יוצקים טפטוף עוף לתוך שקית; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
10
מסננים טפטוף לתוך סיר קטן, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מחבת רוטב
סכין
11
מוסיפים קמח לטפטופים, ערבוב עם מקצף עד חלקה; לבשל 1 דקה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
12
להוסיף 1/3 כוס פטריות השריית נוזל 1/2 מרק כוסות, ערבוב עם מקצף; לבשל 8 דקות או עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות עם מקצף. מערבבים 1/2 כפית מלח; לכסות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מרק
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
13
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
14
להוסיף שאלוט למחבת; לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
15
מוסיפים פורצ ' יני ופטריות כפתור; מטוגנים 4 דקות או עד למכרז. מערבבים חצי תערובת פטריות לתוך רוטב; לכסות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות כפתור לבן
פטריות
רוטב
16
מוסיפים 1/2 מרק כוס שנותר, נשאר 1/2 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, נשאר 1/3 כוס פטריות השריית נוזל, 1 כוס מים, ושעורה לתערובת פטריות שנותר בסיר בינוני. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד שעורה הוא רך. מערבבים 2 כפיות טימין קצוץ וחומץ.