עוף צלוי עם עשבי תיבול טריים עם רוטב פלפל שחור-כתום שרוף וריר בצל ירוק
עוף צלוי עם עשבי תיבול טריים עם רוטב פלפל שחור-כתום שרוף ופירה בצל ירוק עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 950 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קורנית, צנוברים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. עם כפית ציון של 85% המנה הזו מעולה. נסו Scaloppine עוף כתום ו Escabeche סקווש Sunburst עם מחית פלפל קלוי, כריך חזיר עם רוטב חומץ פלפל שחור וסלט בצל ירוק, ו פלפל אדום קלוי ופריטטה עשב טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עשבי תיבול מתחת לעור של השד של העוף. לשפשף את התרנגולות עם שמן זית במרינדה מכוסה במקרר לפחות 1 שעה. מחממים תנור ל 450 מעלות F. מסבך את התרנגולות ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים את התרנגולות על מתלה וצולים במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 350 ולהמשיך צלייה במשך 35 עד 40 דקות.
מניחים מיץ תפוזים בסיר בינוני ומבשלים מעל חום גבוה עד מופחת לסירופ קרמל עבה.
מניחים ציר עוף בסיר בינוני ומבשלים עד מופחת על ידי 3/
מוסיפים את המניה למיץ התפוזים ומבשלים 5 דקות.
להקציף בחמאה ופלפל. מתבלים במלח לפי הטעם.
מניחים את כל החומרים במעבד מזון ותהליך עד חלקה. מקפלים את מחית לתוך פירה ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.