עוף צלוי עם תפוז, לימון וג'ינג'ר
עוף צלוי עם תפוז, לימון וג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 684 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, עוף צלוי, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: כתום ג'ינג'ר כורכום כל עוף צלוי, Meyer Lemon Blood Orange Glazed Rasty Chicken, ו סלט תרד כתום מנדרין עם רוטב ג'ינג'ר עם עוף ולימון דבש.
הוראות
חותכים את הלימון לרבעים. לשפשף את החלק החיצוני של העוף עם אחד מגורי הלימון, ואז להשליך. בקערה קטנה, מערבבים יחד את החזה לימון ותפוז ו 1 כף של זנגביל מגורד. לשפשף את התערובת באופן שווה בחלל.
שים את הלימון ואת המטבעות הכתומים בתוך הציפור.
מניחים את העוף על מתלה במחבת צלייה.
מפזרים אותו עם מלח ופלפל. בקערה הקטנה שעכשיו ריקה, לשלב את המרגרינה המומסת או שמן זית, לימון ומיצי תפוזים, דבש, ואת 2 כפות ג ' ינג ' ר הנותרים.
מניחים את העוף בתנור וצולים, מתבלים בתערובת מיץ הדר לפחות 4 פעמים במהלך הבישול, עד המיצים לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג עם סכין, על 1 שעה.
להעביר מגש הגשה ולתת לנוח במשך 10 עד 15 דקות. תחתכי את העוף.
וריאציה: השתמש 4 כפות מיץ רימון במקום מיץ לימון.
Cucina Ebraica: טעמים של המטבח היהודי האיטלקי