עוף צלוי עם תפוחי אדמה מרוסקים קמחי
המתכון עוף צלוי עם תפוחי אדמה מרוסקים קמחי מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון קוריאני. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 327 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שיני שום, kemchi כרוב נאפה, חומץ אורז unseasoned, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: עוף צלוי עם תפוחי אדמה חדשים מרוסקים וגארליקי ג'וס, עוף צלוי עם פפריקן ספרדי ותפוחי אדמה מרוסקים צלויים בעשב, ו צלי סיר מרלו עם תפוחי אדמה מרוסקים חזרת.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. לזרוק תפוחי אדמה ו1 כף שמן על גיליון אפייה גדול rimmed;העונה עם מלח ופלפל. צלוי, turningonce, עד השחמה במקומות, 10-15 דקות.
בינתיים, לשפשף עוף עם שום ועליונה עם מלח ופלפל.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.מבשלים עור עוף בצד למטה עד goldenbrown ו פריך, 8-10 דקות.
מסדרים עור עוף בצד על אפייהגליון בין תפוחי אדמה. צלי עד עוף מבושל דרך ותפוחי אדמה רכים, 15-20 דקות יותר.
באמצעות כף גדולה, להתרסק קלותעגבניות. לפזר קמחי מעל; צלוי untilkimchi חם, על 5 דקות.
בינתיים, להקציף שמורות קמחי נוזלי, חומץ, ו 2 כפות שמן בקערה קטנה.
לפזר ירקות מעל, לטפטף עם חצי מלבוש, ולזרוק בעדינות. מחלקים בין צלחות טפטוף עם נשאר ההלבשה.
למנה: 640 קלוריות, 40 גרם שומן, 6 g סיבים