מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 212 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח כשר ופלפל טחון, חמאה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-84 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: עוף צלוי W. בצל וגזר, עוף צלוי בריח עשבי תיבול, ו Butterflied, יבש בריח קלוי טורקיה עם פנצנלה ירקות שורש קלוי.
הוראות
1
הגדר מתלה תנור למיקום העליון באמצע וחימום מראש תנור ל 400 ° F. באמצעות מזמרה מטבח חדה, להסיר את עמוד השדרה מעוף לחתוך את עמוד השדרה לחמישה עד שישה 1 אינץ חתיכות ארוכות. תניח את עמוד השדרה בצד. Flatten עוף על ידי הצבת צד עור שטוח על קרש חיתוך והפעלת לחץ מוצק על עצם השד. לשפשף עוף על כל המשטחים עם 1 כף שמן. מתבלים בנדיבות עם מלח כשר ופלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 בצל ירוק טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הגדר מתלה תיל בתבנית אפייה מצופה בנייר אלומיניום. מיקום עוף כך השדיים מיושרים עם מרכז אפייה והרגליים קרובים לקצה. צלוי עד החלק העבה ביותר של השד קרוב עצם רושם 150 מעלות על מדחום קריאה מיידית ומפרק בין הירכיים הגוף רושמים לפחות 77°, 45 דקות עד 1 שעה
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
רוטב חם שמן שומשום
תפוזים, פרוסים וחצויים
3
בינתיים, חום שנותר שמן כפות בסיר קטן על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הוסף עמוד השדרה עוף ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה היטב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד תחילת חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
הוסף עלה דפנה ו deglaze עם ורמוט או שרי ומים כוס 1, באמצעות כף עץ כדי לגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים במשך 20 דקות. מסננים החוצה מוצקים ולהחזיר נוזל למחבת. מרתיחים מעל חום בינוני גבוה עד כ 1/3 כוס נשאר, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ורמוט
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להקציף ברוטב סויה, חמאה, ומיץ לימון את החום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
הסר עוף מהתנור, להעביר ללוח חיתוך, אוהל רופף עם נייר, ולאפשר לנוח חמש דקות לפני גילוף.