עוף צלוי קלאסי ורוטב קרביים
עוף צלוי קלאסי ורוטב קרביים עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 71 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרק הודו, מלח כשר, עלי מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוף צלוי קלאסי עם רוטב קרביים, עוף צלוי ממולא קל עם רוטב קרביים, ו הודו צלוי עם מרווה, בצל ורוטב קרביים (מתכונים דומים).
הוראות
הסר קרביים וצוואר מטורקיה; שמור עבור מרק טורקיה תוצרת בית. לייבש את תרנגול ההודו. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
מערבבים חמאה, מרווה קצוצה, טימין, 1 1/4 כפיות מלח, מיורן, ו 1/2 פלפל כפית; לשפשף תערובת תחת עור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף.
מניחים בצל, סלרי ועלים מרווה בחלל טורקיה; לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מניחים הודו, השד בצד למעלה, על המדף של מחבת צלייה מצופה ספריי בישול.
יוצקים 2 כוסות מרק הודו תוצרת בית בתחתית המחבת; מתלה מקום במחבת.
אופים הודו ב 425 במשך 30 דקות. הפחת את החום ל-325 (אל תסיר את טורקיה מהתנור).
אופים ב 325 במשך שעה נוספת ו 45 דקות או עד מדחום מוכנס לתוך חלק בשרני של רשם הירך 16
הסר את טורקיה מן פאן; לכסות באופן רופף עם נייר.
תנו לטורקיה לעמוד 20 דקות, להיפטר מהעור.
מניחים שקית פלסטיק zip-top גדולה בתוך אמצעי זכוכית 4 כוס.
יוצקים טפטוף דרך מסננת בסדר לתוך התיק; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לראש). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה של התיק.
מסננים טפטוף לתוך קערה בינונית, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
הוסף מספיק של הנותרים 2 כוסות מרק טורקיה תוצרת בית כדי טפטוף שווה 3 כוסות.
שלב עמילן תירס ו 3 כפות מים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. מביאים תערובת מרק לרתיחה; מערבבים בתערובת קורנפלור. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים הנותרים 1/2 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל.