קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוף צמחוני סיני עם רוטב חמישה תבלינים פשוט

עוף צמחוני סיני עם רוטב חמישה תבלינים פשוט
המתכון עוף צמחוני סיני עם רוטב חמישה תבלינים פשוט יכול לספק הכמיהה הסינית שלך בערך 1 שעה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לכם שום, מים, שעועית גליונותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: חמישה ספייס סיני מתובל שפשף כנפיים עוף עם רוטב כוסברה שמנת, עוף צמחוני סיני, ו עוף סיני 5 תבלינים.

הוראות

1
מניחים את הפטריות המיובשות בקערה ומכסים אותם במים רותחים. לאפשר להם להשרות עד הפטריות הם rehydrated לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר את הגבעולים ולחתוך את הכובעים לחתיכות קטנות. (אם יש לך פטריות שיטאקה טריות, להשתמש על 1 כוס, פרוס, לדלג על ההשריה.)
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
3
מחממים סיר שאינו מקל על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר יחד עם כמה טיפות של שמן שומשום. לבשל במשך כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
5
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
הסר מהמחבת ולהניח בצד להתקרר. (אם משתמשים בפטריות טריות, מבשלים עד שהפטריות מתרככות.)
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את רוטב הסויה, 3 כפות מים, ואת הסוכר למחבת, ומבשלים על חום בינוני, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר מהחום והוסף את המים 1/2 כוס ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
9
הסר את הסדינים הקרים שעועית מופשר מהחבילה ולשטוף בעדינות מתחת למים זורמים. הניחו בצד את 4 הסדינים שנראים הכי טוב( לא קרועים), וכסו אותם בניילון נצמד. לקרוע את האחרים לרבעים, ולהוסיף אותם לרוטב במחבת. ודא שכל הסדינים מכוסים ולאפשר להשרות במשך כ 15 דקות. יבש את אחד הסדינים המלאים, ולהניח אותו על משטח העבודה שלך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית גליונותשעועית גליונות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מברשת שני הצדדים של זה עם חלק מהרוטב (הדרך הקלה ביותר היא להשתמש בכמה הסדינים השריית לנגב על הרוטב). עם קצה קצר קרוב אליך, מניחים רבע מהסדינים השריית בשורה על אינץ ' מהקצה התחתון, משאיר על סנטימטר חופשי בכל צד. כפית שורה של תערובת פטריות על גבי סדינים מילוי, ולכסות עם עוד 1/4 של הסדינים, תוחב אותם סביב הפטריות כדי לצרף. להביא את הקצה התחתון מעל המילוי, ולקפל כל אחד מהצדדים על סנטימטר בערך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
11
להפשיל בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
מניחים גיליון נוסף על משטח העבודה, לנגב אותו עם קצת רוטב, ולשים רול שלך על גבי זה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מגלגלים את זה בגיליון השני, אוטמים את הקצה עם קומץ של קורנפלור. להפריש ולחזור עם שאר החומרים כדי ליצור שני לחמניות. (אם יש לך שאריות פטריות, לשמור אותם לשימוש ברוטב חמש התבלינים.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
14
מחממים מחבת גדולה שאינה מקל. לרסס אותו בקלילות עם שמן צמחי ולהוסיף את הלחמניות. חום היטב מכל הצדדים, פונה לפי הצורך. השתמש במקלות אכילה כדי לנקב חורים משני הצדדים של כל אחד מהגלילים (כ -6 חורים לכל צד).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
יוצקים את הרוטב שנותר מעל החלק העליון של לחמניות, כיסוי, ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 8 דקות. הפעל ומבשל בצד השני במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
16
הסר מהחום ולאפשר את הלחמניות להתקרר ברוטב לפני חיתוך לפרוסות על 1/2 אינץ ' עבה ומשרת. כדי להפוך את רוטב חמישה ספייס: לשים כל תערובת פטריות שאריות לתוך המחבת עם כל רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
הוסף את כל מרכיבי הרוטב למעט תערובת arrowroot / מים. מביאים לרתיחה, מוסיפים את תערובת arrowroot, ומבשלים, ערבוב, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
ArrowrootArrowroot
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
18
מגישים חמים עם לחמניות "עוף". הערה: אם אתה עושה את רוטב 5-Spice בפני עצמו, התחל על ידי sautéing 1 כפית. זנגביל טחון ו 1 שום טחון בשמן שומשום במשך 30 שניות. ואז להתחיל את המתכון משם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו