עוף צמחוני סיני עם רוטב חמישה תבלינים פשוט
המתכון עוף צמחוני סיני עם רוטב חמישה תבלינים פשוט יכול לספק הכמיהה הסינית שלך בערך 1 שעה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לכם שום, מים, שעועית גליונותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: חמישה ספייס סיני מתובל שפשף כנפיים עוף עם רוטב כוסברה שמנת, עוף צמחוני סיני, ו עוף סיני 5 תבלינים.
הוראות
מניחים את הפטריות המיובשות בקערה ומכסים אותם במים רותחים. לאפשר להם להשרות עד הפטריות הם rehydrated לחלוטין.
הסר את הגבעולים ולחתוך את הכובעים לחתיכות קטנות. (אם יש לך פטריות שיטאקה טריות, להשתמש על 1 כוס, פרוס, לדלג על ההשריה.)
מחממים סיר שאינו מקל על חום בינוני גבוה.
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר יחד עם כמה טיפות של שמן שומשום. לבשל במשך כ -30 שניות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד דקה.
הסר מהמחבת ולהניח בצד להתקרר. (אם משתמשים בפטריות טריות, מבשלים עד שהפטריות מתרככות.)
מוסיפים את רוטב הסויה, 3 כפות מים, ואת הסוכר למחבת, ומבשלים על חום בינוני, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום והוסף את המים 1/2 כוס ושמן שומשום.
הסר את הסדינים הקרים שעועית מופשר מהחבילה ולשטוף בעדינות מתחת למים זורמים. הניחו בצד את 4 הסדינים שנראים הכי טוב( לא קרועים), וכסו אותם בניילון נצמד. לקרוע את האחרים לרבעים, ולהוסיף אותם לרוטב במחבת. ודא שכל הסדינים מכוסים ולאפשר להשרות במשך כ 15 דקות. יבש את אחד הסדינים המלאים, ולהניח אותו על משטח העבודה שלך.
מברשת שני הצדדים של זה עם חלק מהרוטב (הדרך הקלה ביותר היא להשתמש בכמה הסדינים השריית לנגב על הרוטב). עם קצה קצר קרוב אליך, מניחים רבע מהסדינים השריית בשורה על אינץ ' מהקצה התחתון, משאיר על סנטימטר חופשי בכל צד. כפית שורה של תערובת פטריות על גבי סדינים מילוי, ולכסות עם עוד 1/4 של הסדינים, תוחב אותם סביב הפטריות כדי לצרף. להביא את הקצה התחתון מעל המילוי, ולקפל כל אחד מהצדדים על סנטימטר בערך.
מניחים גיליון נוסף על משטח העבודה, לנגב אותו עם קצת רוטב, ולשים רול שלך על גבי זה.
מגלגלים את זה בגיליון השני, אוטמים את הקצה עם קומץ של קורנפלור. להפריש ולחזור עם שאר החומרים כדי ליצור שני לחמניות. (אם יש לך שאריות פטריות, לשמור אותם לשימוש ברוטב חמש התבלינים.)
מחממים מחבת גדולה שאינה מקל. לרסס אותו בקלילות עם שמן צמחי ולהוסיף את הלחמניות. חום היטב מכל הצדדים, פונה לפי הצורך. השתמש במקלות אכילה כדי לנקב חורים משני הצדדים של כל אחד מהגלילים (כ -6 חורים לכל צד).
יוצקים את הרוטב שנותר מעל החלק העליון של לחמניות, כיסוי, ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 8 דקות. הפעל ומבשל בצד השני במשך כ 5 דקות.
הסר מהחום ולאפשר את הלחמניות להתקרר ברוטב לפני חיתוך לפרוסות על 1/2 אינץ ' עבה ומשרת. כדי להפוך את רוטב חמישה ספייס: לשים כל תערובת פטריות שאריות לתוך המחבת עם כל רוטב שנותר.
הוסף את כל מרכיבי הרוטב למעט תערובת arrowroot / מים. מביאים לרתיחה, מוסיפים את תערובת arrowroot, ומבשלים, ערבוב, עד מעובה.
מגישים חמים עם לחמניות "עוף". הערה: אם אתה עושה את רוטב 5-Spice בפני עצמו, התחל על ידי sautéing 1 כפית. זנגביל טחון ו 1 שום טחון בשמן שומשום במשך 30 שניות. ואז להתחיל את המתכון משם.