עוף קולומביאני, תירס ונזיד תפוחי אדמה
עוף קולומביאני, תירס, ותבשיל תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 515 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך תפוחי אדמה זהב יוקון, גואסקה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוף קולומביאני, תירס ונזיד תפוחי אדמה, עוף קולומביאני, תירס, ותבשיל תפוחי אדמה: Ajiaco, ו תבשיל עוף, תירס ותפוחי אדמה קולומביאני {Ajiaco} (מתכונים דומים).
הוראות
לשים עוף בסיר 6-8 ליטר ולהוסיף מים, מרק, בצל, guasca, ו 1 1/2 כפיות מלח. מביאים לרתיחה, קצף ברפרוף, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד העוף מבושל דרך, 30 עד 40 דקות.
העברה לצלחת כדי להתקרר מעט (מרק מילואים).
להוסיף criollas papas מרק שמורות (אם באמצעות תפוחי אדמה russet, לקלף באח גס ראשון) ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה מתפרקים ומתחילים לעבות מרק (מחית במידת הצורך), 20 עד 30 דקות.
בינתיים, לקלף זהב יוקון ותפוחי אדמה רותחים לחתוך לחתיכות 1 אינץ', ולאחר מכן להוסיף סיר ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד רך כמעט, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים תירס, 1/4 כוס כוס כוס כוסברה, ו 1 כפית פלפל שחור הקרקע גס ומבשלים, מכוסה, עד תירס הוא מכרז, 5 עד 10 דקות.
בעוד תירס מבשל, עוף לגרוס גס, השלכת עור ועצמות.
מוסיפים עוף לתבשיל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך. מתבלים במלח.
מגישים תבשיל עם קרם, צלפים, אבוקדו, ונותר 1/2 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס, כל אחד בקערות נפרדות (או להוסיף אותם לתבשיל בסיר רק לפני ההגשה).
עוף יכול להיות מבושל 1 יום קדימה ומקורר מרק, חשוף, עד מגניב, ואז מכוסה. דלג על שומן אם תרצה לפני reheating.