עוף קונג פאו
עוף קונג פאו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 274 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל סיני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, בצל, שמן שומשום אסייתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו קונג פאו קישואים, קונג פאו פופאי (עוף קונג פאו עשה עם נאגטס של פופאי), ו קונג פאו שרימפס (קונג פאו סרטנים/???) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את העוף, 1 כף של קורנפלור, מלח, פלפל, ו 1 קמצוץ של אבקת חמישה תבלינים יחד בקערה עד העוף מצופה, ולהניח בצד.
לטאטא יחד מים, רוטב סויה, סוכר חום, שמן שומשום, 1 כף של קורנפלור, חומץ אורז, ו 1 קמצוץ של אבקת חמישה תבלינים בקערה עד התערובת חלקה, ולהניח בצד.
מניחים 1 כף שמן ב ווק או מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים ומערבבים את תערובת העוף עד העוף הוא השחמה, על 5 דקות.
הסר את העוף מן הווק, ולהניח בצד.
יוצקים 1 יותר כף שמן לתוך הווק המחומם, ומערבבים את הבצל, סלרי, שום, פתיתי פלפל אדום. מבשלים ומערבבים את הירקות עד שהם מתחילים להיות רך, על 3 דקות.
יוצקים את תערובת קורנפלור, ומבשלים ומערבבים עד הרוטב מתעבה, על 1 דקה.
הסר את הווק מהחום, מערבבים קלות את העוף המבושל והבוטנים, ומגישים.