קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

עוף קורדון בלו --Supremes de Volaille Cordon Bleu

עוף קורדון בלו --Supremes de Volaille Cordon Bleu
עוף קורדון בלו-עליונות דה Volaille קורדון בלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצים, נקניק כפרי, שמן בוטנים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף קורדון בלו, עוף קורדון בלו, ו עוף קורדון בלו.

הוראות

1
אחת: לשטוף את העוף יבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
2
מניחים את השדיים עוף עור בצד על גיליון נייר שעווה או לעטוף פלסטיק. מכסים אותם עם גיליון שני של נייר או לעטוף, עם פטיש עץ שטוח (לא מרקם), קלות להכות אותם עד שטוח רזון אחיד של פחות מ 1/4 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
חותכים את בשר חזיר וגבינה לפרוסות דקות 1/2 אינץ רחב 2 אינץ ' ארוך. לשבור את הביצה לקערה רדודה ולהכות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ביצהביצה
חםחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מורחים את הפירורים על קערה רדודה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים את הקמח על צלחת ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
1
הנח את חתיכות העוף על משטח עבודה שטוח בצד עור למטה. קל להפיץ את החלק הפנימי של כל שד עם קצת חרדל (לא להשתמש יותר מדי או חרדל יכניע את הטעמים האחרים). מחסנית 2 פרוסות גבינה ופרוסת חזיר (2 אם הם דקים מאוד) במרכז כל שד. מקפלים על הצד הקטן של השד, ואז לקפל כל קצה, כמו מעטפה, ולבסוף לקפל על הצד הגדול. ודא כי המילוי הוא עטוף לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
חרדלחרדל
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
חםחם
2
מגלגלים את העוף ראשון בקמח, מנערים את העודף, וטובלים כל שד בביצה, ומאפשרים לעודף לזרום חזרה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
גלולגלול
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
להניח אותו בפירורים.
4
מגלגלים אותו בזהירות, כך שהוא לא נפתח (פירורים לא צריכים להיכנס לתוך הקפלים או שהם לא יישארו סגורים כאשר הוא מבשל), לטפוח את הפירורים לכל הצדדים. כאשר היצירה מצופה, להניח אותו על צלחת נקייה, יבש לחזור עד כל החלקים הם בפירורי לחם. להפריש לפחות חצי שעה כדי לאפשר את הלחם להגדיר. (אתה יכול לעשות אותם כמה שעות או אפילו יום קדימה עד לנקודה זו. מכסים ומקררים, אבל מוציאים אותם לפחות חצי שעה לפני הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
5
ארבעה: למלא תנור הולנדי עמוק, או טיגון עמוק שומן עם מספיק שמן בוטנים לבוא באמצע הדרך את הצדדים, לפחות 2 אינץ ' עמוק. מעל חום בינוני גבוה, להביא את השמן ל 375°f (חם אבל לא מעשן).
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
6
מוסיפים את העוף ומטגנים עד חום זהוב, שמירה על טמפרטורה של 185°, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
1
לנקז היטב לשרת בבת אחת.
2
טעם
3
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA