עוף קורדון בלו --Supremes de Volaille Cordon Bleu
עוף קורדון בלו-עליונות דה Volaille קורדון בלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצים, נקניק כפרי, שמן בוטנים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף קורדון בלו, עוף קורדון בלו, ו עוף קורדון בלו.
הוראות
אחת: לשטוף את העוף יבש טפיחה.
מניחים את השדיים עוף עור בצד על גיליון נייר שעווה או לעטוף פלסטיק. מכסים אותם עם גיליון שני של נייר או לעטוף, עם פטיש עץ שטוח (לא מרקם), קלות להכות אותם עד שטוח רזון אחיד של פחות מ 1/4 אינץ'. תניח בצד.
חותכים את בשר חזיר וגבינה לפרוסות דקות 1/2 אינץ רחב 2 אינץ ' ארוך. לשבור את הביצה לקערה רדודה ולהכות עד חלקה.
מורחים את הפירורים על קערה רדודה שנייה.
מורחים את הקמח על צלחת ארוחת ערב.
הנח את חתיכות העוף על משטח עבודה שטוח בצד עור למטה. קל להפיץ את החלק הפנימי של כל שד עם קצת חרדל (לא להשתמש יותר מדי או חרדל יכניע את הטעמים האחרים). מחסנית 2 פרוסות גבינה ופרוסת חזיר (2 אם הם דקים מאוד) במרכז כל שד. מקפלים על הצד הקטן של השד, ואז לקפל כל קצה, כמו מעטפה, ולבסוף לקפל על הצד הגדול. ודא כי המילוי הוא עטוף לחלוטין.
מגלגלים את העוף ראשון בקמח, מנערים את העודף, וטובלים כל שד בביצה, ומאפשרים לעודף לזרום חזרה לקערה.
מגלגלים אותו בזהירות, כך שהוא לא נפתח (פירורים לא צריכים להיכנס לתוך הקפלים או שהם לא יישארו סגורים כאשר הוא מבשל), לטפוח את הפירורים לכל הצדדים. כאשר היצירה מצופה, להניח אותו על צלחת נקייה, יבש לחזור עד כל החלקים הם בפירורי לחם. להפריש לפחות חצי שעה כדי לאפשר את הלחם להגדיר. (אתה יכול לעשות אותם כמה שעות או אפילו יום קדימה עד לנקודה זו. מכסים ומקררים, אבל מוציאים אותם לפחות חצי שעה לפני הבישול.)
ארבעה: למלא תנור הולנדי עמוק, או טיגון עמוק שומן עם מספיק שמן בוטנים לבוא באמצע הדרך את הצדדים, לפחות 2 אינץ ' עמוק. מעל חום בינוני גבוה, להביא את השמן ל 375°f (חם אבל לא מעשן).
מוסיפים את העוף ומטגנים עד חום זהוב, שמירה על טמפרטורה של 185°, על 4 עד 5 דקות.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA