עוף קורניש ביין פורט ושימורי תאנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תרנגולת קורניש ביין פורט תאנה שומרת. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 576 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא פלפל, מלח, שימורי תאנים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: מחיאות כפיים סוערות: עוגות נמל שוקולד מתוק, סירופ הפחתת יין פורט, מילוי קרם פרש פטל, מוס שוקולד צרפתי, תרנגולות קורניש ברוטב פורט-שרי, ו תרנגולות קורניש קלויות עם זיגוג דובדבן-Port.
הוראות
מעיל החלק הפנימי של תנור איטי 3 1/2 ליטר עם ספריי בישול,אם תרצה.
מפזרים את התרנגולת בנדיבות עם מלח ופלפל. הכנס רוזמרין לתוך חלל.
תעביר את התרנגולת לבישול האיטי.
מערבבים יחד את שימורי התאנה ויין פורט בקערה קטנה ושופכים על תרנגולת.
לכסות ולבשל על גבוה במשך 5 שעות.
טעם, ועונה שוב עם מלח ופלפל.
Reprinted with permission from Slow Cooking for Two by Cynthia Graubart, © 2013 גיבס סמית