עוף קייב
אם יש לכם חצאי חזה עוף, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו Hamburguesan Estilo קייב (המבורגר מקסיקני קייב), עוף קייב, ו עוף קייב (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים חמאה, פטרוזיליה, טרגון, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור בקערה של מערבל עמדה.
מניחים תערובת על פלסטיק לעטוף או נייר שעווה להתגלגל לתוך יומן קטן; מניחים במקפיא.
מניחים חזה עוף, 1 בכל פעם, בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף. שפריץ עוף קל עם מים להשפריץ את החלק העליון של לעטוף פלסטיק גם כן. קילו לא פחות מ עובי 1/8 אינץ'. מתבלים כל חתיכת עוף במלח ופלפל.
להניח 1 חזה עוף על פיסת פלסטיק חדשה לעטוף ולמקם 1/4 של החמאה מתחם 1 כף פירורי לחם במרכז כל שד. שימוש בניילון נצמד כדי לסייע, לקפל את הקצוות של השד לגלגל את השד לתוך יומן, לחלוטין סוגר את החמאה; להתגלגל בחוזקה רבה. חזור עם כל שד.
מניחים עוף במקרר במשך 2 שעות, או עד לילה.
מניחים תערובת ביצה ומים ב 1 מחבת עוגה ו 2 פירורי לחם כוסות במחבת עוגה שונה.
חום 1/2 אינץ 'של שמן צמחי במחבת 12 אינץ' לטחון מעל חום בינוני גבוה עד השמן מגיע 375 מעלות F.
טובלים כל שד בתערובת הביצים ואז מגלגלים בפירורי הלחם. מניחים בעדינות כל שד בשמן, אטום בצד למטה, ומבשלים עד חום זהוב, כ 4 עד 5 דקות בכל צד, עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות F.
הסר למדף קירור להגדיר במחבת גיליון ולאפשר לנקז במשך 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.