קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

עוף קייב

עוף קייב
אם יש לכם חצאי חזה עוף, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו Hamburguesan Estilo קייב (המבורגר מקסיקני קייב), עוף קייב, ו עוף קייב (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים חמאה, פטרוזיליה, טרגון, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור בקערה של מערבל עמדה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
טרגוןטרגון
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
3
מניחים תערובת על פלסטיק לעטוף או נייר שעווה להתגלגל לתוך יומן קטן; מניחים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
מניחים חזה עוף, 1 בכל פעם, בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף. שפריץ עוף קל עם מים להשפריץ את החלק העליון של לעטוף פלסטיק גם כן. קילו לא פחות מ עובי 1/8 אינץ'. מתבלים כל חתיכת עוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
להניח 1 חזה עוף על פיסת פלסטיק חדשה לעטוף ולמקם 1/4 של החמאה מתחם 1 כף פירורי לחם במרכז כל שד. שימוש בניילון נצמד כדי לסייע, לקפל את הקצוות של השד לגלגל את השד לתוך יומן, לחלוטין סוגר את החמאה; להתגלגל בחוזקה רבה. חזור עם כל שד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
חזה עוףחזה עוף
פירורי לחםפירורי לחם
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
מניחים עוף במקרר במשך 2 שעות, או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
7
מניחים תערובת ביצה ומים ב 1 מחבת עוגה ו 2 פירורי לחם כוסות במחבת עוגה שונה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
8
חום 1/2 אינץ 'של שמן צמחי במחבת 12 אינץ' לטחון מעל חום בינוני גבוה עד השמן מגיע 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
טובלים כל שד בתערובת הביצים ואז מגלגלים בפירורי הלחם. מניחים בעדינות כל שד בשמן, אטום בצד למטה, ומבשלים עד חום זהוב, כ 4 עד 5 דקות בכל צד, עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
גלולגלול
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
10
הסר למדף קירור להגדיר במחבת גיליון ולאפשר לנקז במשך 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת