עוף קייב
עוף קייב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 687 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חרדל דיז'ון, ביצים, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו Hamburguesan Estilo קייב (המבורגר מקסיקני קייב), עוף קייב, ו עוף קייב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החמאה, טרגון, פטרוזיליה, עירית, טימין, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בקערה. לגרוף את התערובת על פיסת נייר לעטוף פלסטיק או קלף ולהתגלגל לתוך בול עץ בעובי 1 אינץ'. לעטוף להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות ועד 3 ימים.
פורסים את החמאה הקפואה ל-6 חלקים שווים.
להניח חזה עוף בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף או 2 שקיות פלסטיק resealable גדול; פאונד עד 1/4 אינץ עבה עם מחבת כבדה או פטיש.
מעבירים לפיסה נקייה של ניילון נצמד ומתבלים במלח ופלפל. שים חתיכת חמאה עגולה במרכז העוף; באמצעות לעטוף פלסטיק כסיוע, בחוזקה לגלגל את העוף מתחיל בצד ארוך, תוחב בצדדים הקצרים כמו שאתה הולך. לעטוף בחוזקה את גליל העוף בניילון נצמד. חזור עם שאר העוף והחמאה. מקררים את הלחמניות לפחות 2 שעות או לילה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F ומניחים מתלה תיל על תבנית אפייה מעוטרת.
לטאטא את הביצים וחרדל בצלחת רדודה אחרת.
שים את הפנקו בצלחת שלישית. לפתוח את לחמניות העוף בנדיבות מתבלים עם מלח ופלפל. אחד בכל פעם, לדלות את לחמניות העוף בקמח, ולאחר מכן לטבול את תערובת הביצים להתגלגל panko מעיל.
חום 1/2 אינץ ' של שמן צמחי במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. מטגנים את לחמניות העוף ב 2 קבוצות, פונה, עד הזהב, 6 עד 8 דקות.
מעבירים למדף מוכן ואופים עד מבושל דרך, על 10 דקות.