עוף קייב
עוף קייב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 698 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו עלי טרגון, פטרוזיליה עלים שטוחים, עלי טימין ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 73%. המבורגר אסטילו קייב (המבורגר מקסיקני קייב), עוף קייב, ו עוף קייב דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מערבבים יחד את החמאה ועשבי התיבול הטריים. מתבלים בפלפל שחור גרוס טרי.
מניחים תערובת על ניילון או נייר שעווה ומגלגלים לצורת יומן בקוטר של כ -1 אינץ ' ומכניסים למקפיא. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, עשו זאת ערב קודם.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. במחבת גדולה עם תחתית כבדה מחממים את השמן ל -300 מעלות צלזיוס עד שפירורי לחם רוחשים כשנופלים פנימה. אל תאפשר שמן לעשן!
קחו חזה עוף ובעזרת סכין חדה הכינו כיס בחלק העליון של השד באורך של 1 אינץ 'לפחות ובעומק של כ -1 אינץ'.
מוציאים חמאה מהמקפיא ופורסים לדיסקים באורך של כ -1 אינץ'. ממלאים את החמאה בכיס המיוצר על חזה העוף, ומוודאים שהדש יכול להיסגר כדי להסתיר את החמאה.
לקראת הלחם מכינים את הדברים הבאים: מתבלים את הקמח במלח ופלפל ומניחים בכלי רדוד.
מערבבים את הביצים והחלב ומניחים בצלחת רדודה אחרת.
מניחים את פירורי הלחם בכלי רדוד שלישי.
מכסים 1 חזה עוף בקמח, מסירים עודף. ואז לתוך תערובת הביצים, מכסה לחלוטין ומסיר כל נוזל עודף. לאחר מכן מכסים בפירורי לחם ומניחים בשמן חם. מבשלים עד להזהבה מבחוץ ומוציאים מהשמן. חזור על התהליך עם חזה עוף שנותר.
מסננים ומניחים על תבנית אפייה ומכניסים לתנור לעוד 10 עד 12 דקות או עד שהעוף מבושל.
מגישים עם סלט פריך או ירקות ועמילן.