עוף קל וכופתאות
עוף קל וכופתאות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך שום, פטרוזיליה, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קיצור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . נסו עוף קל וכופתאות, עוף קל וכופתאות, ו עוף קל וכופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול או בסיר על אש בינונית.
בצל מטגן ושום במשך 5 דקות, ולאחר מכן מערבבים בעוף וקמח עד השחמה, על 7 עד 10 דקות. מערבבים במרק, ירקות, מרווה וקורנית; מערבבים הכל יחד ומאפשרים להתבשל על חום בינוני בעת הכנת הכופתאות.
בקערה בינונית מערבבים יחד קמח ופטרוזיליה.
מוסיפים קיצור ומערבבים תערובת לבצק גס, קמחי. מערבבים בחמאה, קצת בכל פעם, עד הבצק מחזיק יחד והוא רך אבל מוצק. (במידת הצורך, להוסיף עד 2 כפות יותר חלב חמאה).
להביא תערובת עוף לרתיחה מעל חום גבוה בינוני ושחרר כפות עגולות של תערובת הכופתאות על גבי (לא נותנים כופתאות לגעת אחד בשני). להפחית את החום נמוך, לכסות את הסיר ולתת להתבשל במשך 10 עד 12 דקות.