עוף קפרזה
עוף קפרזה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 417 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, עגבניות סטייק, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו Insalata caprese all ' americana (סלט קפרזה בסגנון אמריקאי), עוף קפרזה, ו עוף קפרזה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים שום לתוך שמן חם ומבשלים עד מעט מתרכך, על 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תרד וזורקים עם שמן חם ושום; מכסים ומסירים מהחום. הגדר תערובת תרד בצד לתרד וילט.
מחממים 3 כפות נוספות שמן זית במחבת בטוחה לתנור. מבשלים חזה עוף בשמן חם עד השחמה, כ 4 דקות לכל צד. מתבלים במלח.
שכבה 1/4 של תרד נבול, פרוסות עגבניות, פרוסות מוצרלה על גבי כל שד. מתבלים בפלפל שחור טחון וטפטוף עם חומץ בלסמי.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה יש השחמה ועוף הוא כבר לא ורוד בפנים, על 15 דקות. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של השד צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).