קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

עוף רימון אקזוטי

עוף רימון אקזוטי
עוף אקזוטי עם רימון יכול להיות בדיוק המתכון נטול גלוטן, נטול מוצרי חלב, פליאוליתי וראשוני שחיפשתם. מתכון זה מכין 6 מנות עם 352 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -20 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.24 דולר למנה , מתכון זה מכסה 18% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 יגידו שהוא פגע בול. אם יש לכם מלח, קינמון טחון, עשבי תיבול פרובנס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -12 שעות ו-55 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 63% . ציון זה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם וופלים רימון-נוטלה , סלט ירוק עם ויניגרט רימון וקישוט גבינת עיזים , ופריך תפוחים-רימון .

הוראות

1
מערבבים יחד בקערה קטנה את הכמון, הכוסברה, עשבי תיבול דה פרובנס, הפלפל השחור, הקינמון ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בצל אדום קצוץ, להגשהבצל אדום קצוץ, להגשה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
2
מניחים את העוף והשום בקערה; פזרו כ-2/3 מתערובת התבלינים מעל העוף וערבבו לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
3
מעבירים את העוף לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
בצל מתוק, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'בצל מתוק, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
4
יוצקים פנימה את מיץ הרימונים. סוגרים ומקררים לפחות 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
5
מוציאים את העוף מהשקית, ושומרים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס (400 מעלות פרנהייט).
ציוד שתשתמש בו
ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)
7
יבשו את העוף בטפיחות קלות בעזרת מגבת נייר. תבלו אותו ביתרת תערובת התבלינים והמלח. צפו אותו בשמן זית, ולאחר מכן סדרו את העוף בתבנית אפייה גדולה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
אפו את שוקיים התוף עד שהעצם כבר לא ורודה והנוזלים צלולים, 45 עד 50 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר ליד העצם צריך להראות לפחות 74 מעלות צלזיוס (165 מעלות פרנהייט).
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)ביסקוויטים (מומלץ: ביסקוויטים בסגנון דרומי של פילסברי גראנדס!)
9
בזמן שהעוף נאפה, הביאו את המרינדה ששמרנו לרתיחה בסיר על אש גבוהה. הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה והמשיכו לבשל על אש קטנה עד לצמצום של 2/
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
ערבבו לעתים קרובות.
11
יוצקים על העוף לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט