עוף רימון אקזוטי
עוף אקזוטי עם רימון יכול להיות בדיוק המתכון נטול גלוטן, נטול מוצרי חלב, פליאוליתי וראשוני שחיפשתם. מתכון זה מכין 6 מנות עם 352 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -20 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.24 דולר למנה , מתכון זה מכסה 18% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 יגידו שהוא פגע בול. אם יש לכם מלח, קינמון טחון, עשבי תיבול פרובנס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -12 שעות ו-55 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 63% . ציון זה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם וופלים רימון-נוטלה , סלט ירוק עם ויניגרט רימון וקישוט גבינת עיזים , ופריך תפוחים-רימון .
הוראות
מערבבים יחד בקערה קטנה את הכמון, הכוסברה, עשבי תיבול דה פרובנס, הפלפל השחור, הקינמון ופלפל קאיין.
מניחים את העוף והשום בקערה; פזרו כ-2/3 מתערובת התבלינים מעל העוף וערבבו לציפוי.
מעבירים את העוף לשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת.
יוצקים פנימה את מיץ הרימונים. סוגרים ומקררים לפחות 12 שעות.
מוציאים את העוף מהשקית, ושומרים את המרינדה.
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס (400 מעלות פרנהייט).
יבשו את העוף בטפיחות קלות בעזרת מגבת נייר. תבלו אותו ביתרת תערובת התבלינים והמלח. צפו אותו בשמן זית, ולאחר מכן סדרו את העוף בתבנית אפייה גדולה בשכבה אחת.
אפו את שוקיים התוף עד שהעצם כבר לא ורודה והנוזלים צלולים, 45 עד 50 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר ליד העצם צריך להראות לפחות 74 מעלות צלזיוס (165 מעלות פרנהייט).
בזמן שהעוף נאפה, הביאו את המרינדה ששמרנו לרתיחה בסיר על אש גבוהה. הנמיכו את האש לבינונית-נמוכה והמשיכו לבשל על אש קטנה עד לצמצום של 2/
יוצקים על העוף לפני ההגשה.