קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

עוף רימונים פרסי (Fesenjan)

עוף רימונים פרסי (Fesenjan)
המתכון פרסית עוף רימון (Fesenjan) יכול להתבצע בתוך כ 2 שעות ו 10 דקות. מנה אחת מכילה 815 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם עד 2 בצל, קינמון, חצאי אגוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Fesenjan (תבשיל עוף רימונים פרסי), עוף פרסי או ברווז ברוטב אגוז רימון (Fesenjan), ו Fesenjan (עוף רימון).

הוראות

1
טוסט לטחון את האגוזים: אתה יכול טוסט האגוזים באחת משתי דרכים. אתה יכול גם להפיץ אותם בשכבה אחת במחבת גדולה, וטוסט אותם על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד קל קלוי, או שאתה יכול להפיץ אותם בשכבה אחת בתבנית אפייה מעוטרת, וטוסט ב 177° בתנור במשך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
בכל מקרה, פעם קלוי, להסיר מהחום ולאפשר להתקרר. לאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, דופק במעבד מזון או בלנדר עד הקרקע דק.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
חום את חתיכות העוף על כל הצדדים: במחבת גדולה, חום 1 כף חמאה 2 כף שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
כאשר החמאה נמסה, לטף את חתיכות העוף להתייבש שוב ולמקם את חתיכות העוף במחבת, עובד בקבוצות במידת צורך לא קהל המחבת, ומבשל עד חום זהוב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מפזרים את העוף במלח בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מטגנים את הבצל: להשתמש בכפית מחוררת או מלקחיים כדי להסיר את העוף מן המחבת, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים כף חמאה וכף שמן למחבת. מנמיכים את החום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיף בצל קצוץ למחבת ו sauté עד שקוף, תוך ערבוב מדי פעם לשחרר את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים עוף ומניות: להחזיר את חתיכות העוף למחבת עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
יוצקים 2 כוסות של ציר עוף על עוף ובצל. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, לכסות ומבשלים בעדינות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
11
מוסיפים אגוזי מלך טחונים, מולסה רימונים, סוכר, תבלינים, מכסים ומבשלים: מערבבים את אגוזי מלך הקרקע, מולסה רימונים, סוכר ותבלינים. מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאוד במשך 1 שעה, תוך ערבוב כל 20 דקות בערך כדי למנוע את אגוזי המלך מלהידבק לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הסר מהחום ולהתאים סוכר / מלח לפי הטעם. בשלב זה העוף צריך להיות להתפרק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
13
מקשטים עם זרעי רימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
14
מגישים מעל פרסי פולאו או אורז אהוב אחר.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל