עוף שום ברוטב יין לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף שום עם רוטב יין לבן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 703 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1135 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך יין, טרגון, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו עוף ופטריות ברוטב שום יין לבן, עוף ופסטאן ברוטב שום יין לבן, ו עוף ופטריות ברוטב יין לבן שום (מתכונים דומים).
הוראות
1 קל לרסק את שיני השום עם הצד של סכין שף כבד, רק מספיק כדי לשבור את שיני. תשאיר את פיל.2 לקצץ את חתיכות עוף של עודף שומן. ללטף אותם יבש ומפזרים חתיכות בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים 3 כפות שמן זית בתנור הולנדי (או מחבת עבה עבה גדולה עם כיסוי הדוק) על בינוני גבוה. עובדים בקבוצות, מחממים את חתיכות העוף מכל הצדדים.
להניח את חתיכות העוף על השמן החם, לא לזוז עד השחמה, ואז להפוך לצד השני באמצעות מלקחיים.
מוסיפים קצת שמן זית למחבת במידת הצורך.
מוסיף את השום ואת sauté עד חום זהוב, על 4 דקות.
מוסיפים את היין והעשבים. מביאים לרתיחה.
תוסיף את חתיכות העוף. להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים את המחבת ומבשלים עד העוף מבושל דרך. הזז את חתיכות העוף מלמעלה למטה כל 5 דקות במשך כ -20 דקות. עוף נעשה כאשר מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה קורא 82° עבור ירכיים ו170 עבור השדיים.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מעבירים חתיכות עוף למגש; רוטב שום כפית על העוף.
מגישים לבד (אפשרות פחמימות נמוכה) או עם אורז, אטריות, אפוי או פירה.