עוף שום מעל תרד תינוק עם צנוברים קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף שום מעל תרד התינוק עם צנוברים קלויים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 460 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, עגבניות מיובשות, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: עוף מוקפץ עם תרד, שום וצנוברים, תרד עם צנוברים קלויים, ו תרד מוקפץ עם צנוברים קלויים.
הוראות
בקערה קטנה או מיכל מכוסה היטב, להכות עם חוט להקציף או לנער מרכיבים ההלבשה; להפריש.
מחממים מחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני עד חם. לבשל צנוברים במחבת על 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות עד האגוזים מתחילים חום, ואז ערבוב כל הזמן עד האגוזים הם חום בהיר; להסיר ולהניח בצד.
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים פירורי פתיתי תירס ואבקת שום.
הוסף עוף; לזרוק עד מצופה שווה. הגבר את החום לגובה בינוני. באותו מחבת, חום 1 כף שמן עד חם. לבשל עוף בשמן 8 to10 דקות, מפנה מדי פעם, עד כבר לא ורוד במרכז; להסיר ולהניח בצד.
באותו מחבת, חום נשאר 1 כף שמן עד חם. מבשלים שאלוט ופטריות בשמן כ 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב ומכרז. מערבבים עגבניות מיובשות; מסירים מחום, מערבבים בעוף.
כדי לשרת, לארגן תרד ב 4 מנות plastes; העליון עם תערובת עוף.