קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

עוף שום עם תפוחי אדמה אפורים

עוף שום עם תפוחי אדמה אפורים
המתכון עוף שום עם תפוחי אדמה אפויים ניתן להכין בערך 2 שעות. מתאים ל-4 מנות. במנה עיקרית זו יש 958 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן למנה. אם יש לכם רוזמרין sprigs, חרדל דיז'ון, לימונים unwaxedוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 91%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוחי אדמה שום, Petite Meatloaves ו שום רועה תפוחי אדמה הולנדית, ו אפודת שום אפוי עור אדום קלוי.

הוראות

1
עבור המרינדה, לטאטא את חמשת החומרים הראשונים יחד, העונה עם פלפל שחור קמצוץ גדול או שניים של סוכר. דק לגרר את גרידת חצי לימון ולהניח בצד, ולאחר מכן לסחוט את מיץ לימון מן החצי לתוך המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
שים את העוף בצלחת לא מתכתית וכף את המרינדה מעל. חצי את הלימון האחר ומוסיפים את שלושת החצאים לתרנגולת, ומרינים עד שמוכנים לבשל. (זה יכול להיעשות עד שעתיים מראש או לילה אם זה מתאים לך יותר.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
קצת יותר משעה לפני שאתה רוצה לאכול, מחממים את התנור ל 200C/גז 6/מאוורר 180C.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
חותכים פרוסה דקה את החלק העליון של השום (זה עושה את זה קל יותר לסחוט אותו מאוחר יותר) ולחצות את תפוחי האדמה או לחתוך אותם לחתיכות גדולות, בהתאם לגודלם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
5
מסננים את רוב המרינדה לתוך פח קלייה ולהוסיף את תפוחי האדמה ושום, זורק כדי לוודא שהם מצופים בשמן. צלוי, חשוף, במשך כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
6
מוסיף את העוף, רוזמרין ולימון לפח, גירוד בכל חתיכות של מרינדה. לזרוק לערבב, לארגן את העור בצד העוף למעלה מתבלים היטב עם מלח, ואז צולים עוד 40-45 דקות או עד תפוחי האדמה מבושלים לחלוטין, ואת העוף הוא זהב פריך ואת השום הוא מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מערבבים את גרידת הלימון השמורה והפטרוזיליה, מפזרים את העוף ומגישים מיד עם ירקות ירוקים עונתיים או סלט. הדרך הטובה ביותר לאכול את השום היא למעוך אותו מעורו עם סכין ולהפיץ אותו על תפוחי אדמה צלויים ועוף.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד