עוף שומשום מושלם
עוף שומשום מושלם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך אבקת אפייה, שמן זית, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 31%. נסו עוף שומשום מושלם, המבורגרים צלפים ולחמניות שומשום תוצרת בית, ארוחת הספה המושלמת, ו דבש-טריאקי אצבעות עוף עם זרעי שומשום עם אטריות צלופן שומשום אפונה הצמד (מתכונים דומים).
הוראות
לנפות קמח, 2 כפות עמילן תירס, סודה לשתיה ואבקת אפייה לקערה.
יוצקים רוטב סויה דל נתרן, שרי, 2 כפות מים, שמן צמחי, וקורטוב של שמן שומשום; מערבבים עד חלקה. מערבבים בעוף עד מצופה בבלילה, ולאחר מכן מכסים, ומקררים במשך 20 דקות.
בינתיים, להביא מרק עוף, סוכר, חומץ, רוטב סויה כהה, שמן שומשום, ממרח צ ' ילה, ושום לרתיחה בסיר על חום גבוה. ממיסים 1/4 כוס קורנפלור לתוך 1/2 כוס מים, ומערבבים לתוך רוטב רותח. מבשלים עד הרוטב מתעבה והופך ברור, על 2 דקות. להפחית את החום לנמוך, ולשמור על רוטב חם.
מחממים שמן זית בטיגון עמוק או בסיר גדול לטמפרטורה של 375 מעלות F (190 מעלות C).
טיפה בחתיכות עוף מוכות, כמה בכל פעם, ומטגנים עד שהם הופכים חום זהוב לצוף לחלק העליון של השמן, 3 עד 4 דקות.
ניקוז על צלחת מרופדת מגבת נייר. כדי לשרת, מניחים חתיכות עוף מטוגנות על מגש, ויוצקים את overtop רוטב חם.
מפזרים זרעי שומשום קלויים לקישוט.