עוף שומשום מתוק ודביק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מתוק 'N עוף שומשום דביק. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, קורנפלור, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו עוף שומשום דביק, כנפי עוף שומשום דביקות, ו מכרזי עוף בשומשום דביק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. מרססים תבנית אפייה עם ספריי nonstick ומניחים אותו בצד. עוף העונה עם מלח ופלפל, ומניחים בקערה עם תחליף ביצה. לזרוק למעיל ולהניח בצד. שים קמח בקערה אחרת. אחד בכל פעם, להשתמש במזלג או מלקחיים כדי להעביר עוף "נאגטס" לקערת הקמח, המאפשר תחליף ביצה עודף לנקז בחזרה לתוך קערת הביצה. ביסודיות מעיל את העוף עם קמח ולאחר מכן להעביר את תבנית האפייה. חזור עם שאר הקמח והעוף.
אופים את העוף בתנור עד מבושל לחלוטין, כ -10 דקות. בינתיים, כדי להפוך את הרוטב, לשלב מרק עם עמילן תירס במחבת nonstick ו להקציף להתמוסס. כיריים לחום בינוני-נמוך.
מוסיפים סירופ, חומץ, קטשופ, רוטב סויה, שמן שומשום ושום.
מערבבים היטב. ערבוב לעתים קרובות, לבשל עד שהוא עבה מספיק כדי לצפות כפית, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים עוף וזורקים למעיל. צלחת ומפזרים זרעי שומשום בצל ירוק. אם אתה רוצה, להוסיף קמצוץ פתיתי פלפל אדום. תאכלו!