עוף, שעועית ירוקה, תירס, וסלט פארו עם גבינת עיזים
עוף, שעועית ירוקה, תירס, וסלט פארו עם גבינת עיזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 524 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אזובית, חצאי חזה עוף, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פארו, שעועית ירוקה, תירס, וסלט עגבניות אברהם לינקולן, שעועית ירוקה, גבינת עיזים וסלט זיתים ירוקים, ו סלט שעועית ירוקה עם רוטב גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פארו בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים עד רק במכרז, 20 עד 25 דקות.
בינתיים, חום 1 כף שמן במחבת בינונית כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים עד חום זהוב ומבושלים דרך, על 8 דקות לכל צד. מגניב, ואז לחתוך 1/2-ל 3/4-inchcubes. מבשלים שעועית ירוקה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 4 דקות.
ניקוז. לשטוף תחת coldwater להתקרר; לנקז.
להעביר שעועית למגבת מטבח; לטפוח יבש.
מערבבים פארו, עוף, שעועית ירוקה בקערה גדולה; מוסיפים תירס ובצל ירוק.
שלב הנותרים 2 כפות שמן, אזובית, ו 1/2 כפית מלח גס בקערה קטנה. לחץ עם כף כדי לשחרר טעם.
להקציף בחומץ, שאלוט, וחרדל.
יוצקים מעל סלט בקערה; לזרוק מעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה: סלט יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מחלקים צונן או סלט בטמפרטורת החדר בין צלחות.
* זמין בחנויות מזון מיוחדות, חנויות מזון טבעי, ושווקים איטלקיים.