עוף, תרד, ואופה פסטה גבינה
עוף, תרד, ואופה פסטה גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 416 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, שמן זית, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: שלוש גבינה תרד פסטה לאפות, שלוש גבינה תרד ופסטה אופים, ו אחד פאן ארבע גבינה מיובשת עגבניות ותרד שיכורים פסטה לאפות.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קל לרתיחה; מוסיפים פנה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך עדיין מוצק לנשוך, כ 11 דקות.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מטגנים בצל בשמן חם עד מכרז, 5 עד 7 דקות.
מערבבים פסטה פנה, בצל, עוף, עגבניות חתוכות לקוביות, תרד, גבינת שמנת יחד בתבנית אפייה עד גבינת שמנת נמס ומעילים הכל.
מפזרים גבינת מוצרלה על תערובת הפסטה. מכסים צלחת אפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עד מחומם דרך ומתחיל חום לאורך הקצוות, כ 15 דקות יותר.