עור ענבים
עור ענבים עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל 94 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי לפודמפה דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 55 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, ענבים, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 19%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו שפריצר מנטה ענבים עם קוביות קרח ענבים, עור פירות תפוח, ו עור ביצה מדהים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מיין ושטוף ענבים; הסר גבעולים.
מניחים ענבים בסל קיטור; מניחים בסיר גדול מעל 1 אינץ'. של מים. מביאים לרתיחה; מכסים ומאדים למשך 15 דקות או עד שהם רכים.
מעבירים ענבים לבלנדר או למעבד מזון; מכסים ומחית. מסננים ענבים דרך טחנת מזון לקערה קטנה; להשליך עור. מערבבים פנימה סוכר ומיץ לימון.
קו א '15 על 10 על 1 אינץ'. תבנית אפייה עם נייר קלף.
מורחים תערובת פירות באופן שווה על נייר קלף.
אופים 2-1/2 עד 3-1 / 2 שעות או עד שעור הפירות מרגיש מעט דביק. מגניב לגמרי.
מעבירים עור פירות ל-15 על 10 אינץ ' חדש. דף נייר קלף.
מגלגלים עור בסגנון ג ' לי-רול מנייר קלף, מתחילים בצד קצר (לא מתגלגלים).
חותכים לשש 1-1 / 2 אינץ'. חתיכות. חנות במיכל אטום במקום קריר ויבש עד 1 חודש.