עור פירות קינמון ואגסים
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? עור פירות קינמון ואגסים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 61 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגסים comice, מים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-20 דקות. נסו עור פירות / תפוח קינמון, תות ואגס, תפוח קינמון פרי עור, ו עור פירות אוכמניות תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 77° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה rimmed עם מחצלת אפיית סיליקון ולמקם על משטח עבודה שטוח; להפריש.לקלף את האגסים, לחתוך אותם לשניים, ולהסיר את הליבות וגבעולים.
חותכים לקוביות גדולות ומניחים בסיר בינוני.
מוסיפים את המים, הסוכר, הקינמון והמלח.
מניחים את הסיר על חום בינוני ומביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם עם מרית גומי. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד האגסים הם סכין במכרז, על 15 עד 20 דקות.
מעבירים את התערובת לבלנדר ומוסיפים את מיץ הלימון.
הסר את הכובע הקטן ממכסה הבלנדר (מכסה לשפוך) ולכסות את החלל במגבת מטבח (זה מאפשר קיטור לברוח ומונע את המכסה מלקפוץ); למזג את תערובת האגס על מהירות גבוהה עד שיש לך פירה חלקה מאוד, על 1 דקה.לאט לאט לשפוך את פירה על מחצלת האפייה, התחקות החלק הפנימי של הגבול הצבעוני כדי ליצור מלבן. (אם מחצלת האפייה שלך אין גבול, להשאיר גבול 1 אינץ ' מהקצה.)
יוצקים את הפורה הנותרת בתוך גבולות המלבן בתבנית זיגזג (לא יוצקים את כל זה באמצע מחצלת האפייה). באמצעות מרית גומי, לדחוף את פירה כדי לכסות כל חלקים ריקים בתוך המלבן (פני השטח לא יהיה אפילו). שמירה על תבנית האפייה על משטח העבודה, לתפוס את הקצוות של הסדין—לחיצה על הגבול החשוף של מחצלת האפייה עם האגודלים שלך—בעדינות לנער קדימה ואחורה כדי אפילו את פני השטח של פירה, סיבוב גיליון אפייה רועד לפי הצורך.
מניחים בתנור ואופים עד פני השטח של עור הפרי הוא דביק מעט למגע, אבל, כאשר נלחץ בכמה מקומות שונים, אצבע לא משאיר חריץ, על 6 עד 7 שעות.
הסר את תבנית האפייה מהתנור, הנח על מתלה תיל, ותן להתקרר לחלוטין.מניחים בצד גיליון באורך 16 אינץ ' של נייר שעווה או קלף. החל בקצה אחד קצר של עור פירות מקורר, למשוך אותו מן מחצלת אפייה ולהעביר אותו אל הנייר. באמצעות מספריים מטבח נקיים, לחתוך את עור הפרי ונייר כדי ליצור רצועות בגודל הרצוי, צורות, או חתיכות לגלגל, נייר וכל (כדי למנוע דבק). לאחסן במיכל אטום עד 3 שבועות.