עור פירות תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל עור פירות תות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. אם יש לכם סוכר מגורען, תותים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. האוכל הביא לך אותו. וזה די טוב. מתכונים דומים: עור פירות ריבס תות, עור פירות אוכמניות תות, ו אפרסק-עור פירות תות.
הוראות
מחממים את התנור ל 77° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה rimmed עם מחצלת אפיית סיליקון ולמקם אותו על משטח עבודה שטוח; להפריש.הגדר מסננת בסדר רשת על סיר בינוני; להפריש.
מניחים את התותים, סוכר, ומלח בבלנדר להתמזג במהירות גבוהה עד שיש לך פירה חלקה מאוד, על 1 דקה.
יוצקים את התערובת דרך המסננת לתוך הסיר, באמצעות מרית גומי, לגרד את פני השטח הפנימי של המסננת לדחוף את פירה דרך עד רק בעיקר זרעים להישאר.
הסר את המסננת ולהשליך את הזרעים.
מניחים את הסיר על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם עם מרית גומי וגירוד הצדדים והתחתית של המחבת, עד שהתערובת מתחילה לבעבע סביב הקצוות. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם גירוד הצדדים והתחתון של המחבת, עד התערובת מתעבה מעט ומקטין כ 1 3/4 עד 2 כוסות, על 15 עד 20 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את מיץ הלימון.
מעבירים את התערובת למיכל עמיד בחום עם זרבובית או להחזיר אותו לכד בלנדר ניקה מיובש.לאט לאט לשפוך את התערובת על מחצלת האפייה, התחקות החלק הפנימי של הגבול הצבעוני כדי ליצור מלבן. (אם מחצלת האפייה שלך אין גבול, להשאיר גבול 1 אינץ ' מהקצה.)
יוצקים את התערובת הנותרת בתוך גבולות המלבן בתבנית זיגזג (לא יוצקים את כל זה באמצע מחצלת האפייה). באמצעות מרית גומי, לדחוף את התערובת כדי לכסות כל חלקים ריקים בתוך המלבן (פני השטח לא יהיה אפילו). שמירה על תבנית האפייה על משטח העבודה, לתפוס את הקצוות של הסדין—לחיצה על הגבול החשוף של מחצלת האפייה עם האגודלים שלך—בעדינות לנער קדימה ואחורה כדי אפילו את פני השטח של התערובת, סיבוב גיליון האפייה רועד לפי הצורך.
מניחים בתנור ואופים עד פני השטח של עור הפרי הוא דביק מעט למגע, אבל, כאשר נלחץ בכמה מקומות שונים, אצבע לא משאיר חריץ, על 5 עד 7 שעות.
הסר את תבנית האפייה מהתנור, הנח על מתלה תיל, ותן להתקרר לחלוטין.מניחים בצד גיליון באורך 16 אינץ ' של נייר שעווה או קלף. החל בקצה אחד קצר של עור פירות מקורר, למשוך אותו מן מחצלת אפייה ולהעביר אותו אל הנייר. באמצעות מספריים מטבח נקיים, לחתוך את עור הפרי ונייר כדי ליצור את הרצויים-גודל רצועות, צורות, או חתיכות ולאחר מכן לגלגל אותם, נייר וכל (כדי למנוע דבק). לאחסן במיכל אטום עד 3 שבועות.