עטיפות כרוב
אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, בצל, כרוב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 73%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עטיפות כרוב בקר וייטנאמי, עטיפות כרוב בקר תאילנדי, ו עטיפות כרוב בקר תאילנדי.
הוראות
מבשלים כרוב במים רותחים רק עד שהעלים נופלים מהראש. מניחים בצד 8 עלים גדולים לחמניות. (מקררים את הכרוב שנותר לשימוש אחר.)
חותכים את הווריד העבה מתחתית כל עלה שמור, ויוצרים חתך בצורת וי. הניחו בצד.
במחבת טפלון גדולה מבשלים את הבקר הטחון והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים עגבניות ומים; מביאים לרתיחה. מערבבים פנימה אורז; מחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 5 דקות.
מניחים כ 1/3 כוס תערובת בקר על כל עלה כרוב שמור;חופפים קצוות עלים חתוכים. מקפלים בצדדים, החל מהקצה החתוך.
מגלגלים לחלוטין כדי לסגור מילוי.
בקערה שלבו את רוטב העגבניות, רוטב ווסטרשייר, בזיליקום, טימין וסוכר.
מורחים חצי על החלק התחתון של 11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם לחמניות כרוב תערובת רוטב עגבניות הנותרים.
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים גבינה.
אופים 5-10 דקות יותר או עד מבעבע וגבינה נמס.