עטיפות כרוב טאקו דגים
עטיפות כרוב טאקו דגים יכולות להיות רק מקסיקניות מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 122 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ידידותי לפודמפה, ושלם 30 דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם מיונז, פילה בקלה, מלח ופלפל גרוס, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. נסו יום שישי בערב! טאקו דגים של באחה עם סלט כרוב פריך, עטיפות טאקו ירוקות אולטימטיביות עם בשר טאקו עדשים-אגוזי מלך (טבעוני + ללא גלוטן), ו טאקו עוטפת (מתכונים דומים).
הוראות
פט דגים יבש עם מגבות נייר.
מחממים שמן קנולה עם צ ' ילי אדום מיובש במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית. מבשלים דגים בשמן החם עד שהבשר אטום ושולי הדג משחימים מעט, כ -3 דקות לכל צד.
מפזרים דגים במלח ופלפל שחור.
מסירים מהאש, מסננים וזורקים פלפלים.
מערבבים מיונז, רסק ווסאבי ו -2 כפות כוסברה יחד בקערה. כף כמה כפות דגים לעלה כרוב ועטוף עלה סביב דגים; חזור עם שאר העלים והדגים.
מקשטים כל גליל עם זילוף של כוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גרי]()
אספסוף פינו גרי
אלזסי-בהשראת תווים של ליים, תפוח ירוק, פרח לבן ואבן רטובה. בעקבות האף הם טעמים של אגס אנג ' ו, נקטרינה לבנההדרים. החומציות התוססת והפריכה מאזנת את היין בעל הגוף הבינוני הזה ונושאת אותו דרך הגימור המתמשך.