עין החזיר הטובה ביותר של טאנר
אם יש לך בייקון, פלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו בייקון דבש עין, עין-קיר ממולאת., ו "מותק, וולאי, (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו 9x13 אינץ ' אפייה צלחת עם רדיד.
מניחים ארבע חתיכות של בייקון בתבנית אפייה העליון עם פילה walleye. מסדרים על 1/4 של פרוסות הבצל על הדג.
טפטוף עם חמאה מומסת ודבש; מפזרים מלח ופלפל. מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי הדגים בקלות עם מזלג, 12 עד 15 דקות.
בעוד הדגים מתבשלים, קוצצים את פרוסות הבייקון הנותרות ומניחים אותם במחבת עם שאר הבצל. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצל הוא מאוד רך וזהוב חום והבייקון הוא פריך, על 15 דקות יותר.
מגישים כל פילה walleye עם בייקון ובצל.