קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

עלה כרוב ניצנים, זית ארטישוק וקסטלבטרנו ירושלים

עלה כרוב ניצנים, זית ארטישוק וקסטלבטרנו ירושלים
עלה כרוב ניצנים, זית ארטישוק ו Castelvetrano ירושלים נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרידת לימון, פלפל, זיתים castelvetrano, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט עלים כרוב ניצנים, פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, ו טוויסט נבט: כרוב ניצנים ופיצה בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את מיץ לימון גרידת לימון בקערה בינונית. לאט לאט להקציף בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
באמצעות הצד השטוח של סכין השף, לדחוף על כל זית עד הבור מגיע בחינם; להשליך בורות.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
3
חותכים את הזיתים מגולענים לרסיסים ומוסיפים לקערה עם מיץ לימון-תערובת שמן זית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
חותכים את הבסיס של כרוב ניצנים אחד. בזהירות לשלוף את העלים החיצוניים, ממשיך לקצץ את הבסיס כדי לשחרר את העלים. עצור כאשר אתה מקבל את העלים הפנימיים הצהובים כי הם ארוזים יחד בחוזקה, שמור את החלק הזה של הנבט לשימוש נוסף. חזור עם כרוב ניצנים הנותרים ולהוסיף את העלים לקערה עם ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מקלפים את הארטישוק הירושלמי וחותכים דקיק באמצעות פורס מנדולינה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
6
הוסף אותם לקערה וזרוק עם הרוטב.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את הפלפל, מלח, אנשובי וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מחלקים בין 4 צלחות סלט, העליון עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'