קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות30
ציון בריאות25
מגזין

עלי ענבים ממולאים בצנוברים, דומדמניות וצימוקים זהובים

עלי ענבים ממולאים בצנוברים, דומדמניות וצימוקים זהובים
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עלי ענבים ממולאים אורז ודומדמניות, עלי ענבים ממולאים אורז, דומדמניות ועשבי תיבול, ו קרונית אפורה עם צימוקים זהובים וצנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את דומדמניות וצימוקים עם רטסינה בקערה קטנה ולתת לעמוד לפחות 1 שעה, או רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
אם באמצעות עלי ענבים טריים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. זרוק את העלים, לחיצה למטה כדי להטביע אותם, ו blanch עד שהם כבר לא ירוק בהיר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מסננים מיד, לשטוף במים קרים, בעדינות לסחוט את הנוזל העודף. תניח בצד. אם משתמשים בבקבוקי ענבים, להסיר אותם מהצנצנת בעדינות כדי למנוע קריעה, ולסחוט את הנוזל העודף. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מחממים את השמן במחבת בגודל בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את האורז, הבצל, השום, צנוברים, גרידה ומלח, מפחיתים את החום עד בינוני, ומטגנים עד הבצל הוא שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מוסיפים את דומדמניות וצימוקים, עם הנוזל שלהם, ומטוגנים עד הנוזל התאדה בעיקר, כ 3 דקות. (האורז לא יהיה מבושל דרך.)
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
הסר מהחום ומערבבים בשמיר ועלי נענע.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
שמירשמיר
8
בשורה התחתונה והצדדים של סיר בגודל בינוני או מחבת סאוט עם עלי ענבים קרועים או נוספים וכמה שמיר שמורות וגבעולי מנטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
שמירשמיר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
על הדלפק, לפרוס כמו עלי ענבים רבים, מרופד בצד למעלה, כפי שיש לך מקום.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
10
מניחים על כף תערובת האורז ליד קצה הגבעול של כל עלה.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
11
מגלגלים את תחתית העלה על המילוי. לאחר מכן לקפל את הצדדים של העלה כדי לצרף חלקית את המילוי. המשך מתגלגל כדי לסגור לחלוטין את המילוי, ויצרו גליל קצר ועבה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
12
כפי שאתה למלא לגלגל את העלים, בחוזקה לארוז את dolmadakia, עלה להטות למטה, במחבת, ויוצרים מעגלים קונצנטריים עד התחתון מכוסה לחלוטין. כאשר שכבה אחת שלמה, לעשות שכבה שנייה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
המשך מלית, מתגלגל, ואריזה בחוזקה את העלים עד שכל המילוי משמש. נסה לשמור על השכבה העליונה אפילו שטוח ככל האפשר, גם אם זה לא שלם. מכסים את השכבה העליונה בשמיר הנותרים וגבעולי נענע וכל עלי ענבים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שמירשמיר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
14
למלא את המחבת עם מספיק מים בקושי לכסות את העלים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
יוצקים את מיץ לימון על כל. משקל למטה dolmadakia עם צלחת כבדה או מחבת מעט קטנה יותר מלא חלקית עם מים. הגדר את המחבת על הכיריים ולהביא לרתיחה על חום בינוני. להפחית את החום ומבשלים עד האורז הוא רך, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
הסר, טעם dolma כדי לוודא את האורז נעשה, ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
17
כאשר dolmadakia הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, בזהירות לשפוך את הנוזל, לחיצה על העלים מעט כדי לחלץ את הנוזל העודף. להירגע עד מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
18
. להציג את dolmadakia במחבת הבישול שלהם אם זה אטרקטיבי, או לארגן אותם יפה על מגש.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
19
מקשטים עם פרוסות לימון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
20
מאמר var
21
Type_27_data = {};
22
מאמר
23
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;