קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

עניבות פרפר עם סלמון ורוטב חרדל טרגון

עניבות פרפר עם סלמון ורוטב חרדל טרגון
עניבות פרפר עם סלמון ורוטב חרדל טרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, שמן צמחי, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו צלוי בצד של סלמון עם חרדל, טרגון, ורוטב צ'ייב, צלוי בצד של סלמון עם חרדל, טרגון, ורוטב צ'ייב, ו סלמון מצופה חרדל אפוי עם אספרגוס וטרגון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2
בינתיים, שמן חום במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני. מבשלים בצל, טרגון ופטרוזיליה בשמן על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך. מערבבים ביין. קוק חשף כ 4 דקות או עד היין התאדה. מערבבים שמנת מתוקה וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו 5 עד 10 דקות או עד הרוטב הוא מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
4
מוסיפים פסטה, סלמון ו 1/4 כוס הגבינה לרוטב במחבת; לזרוק בעדינות עד פסטה מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל