עצמות פריכות
עצמות פריכות עשויות להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו פפריקה, מיונז, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו טקסס טי-בונס, עצמות גבינה, ו עצמות ריבת חלב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף. הגדר מתלה חוט על גיליון וערפל עם תרסיס בישול nonstick.
מערבבים קורנפלקס, מלח, אבקת שום, אבקת בצל, פפריקה, טימין ומיונז 1/4 כוס בקערה בינונית. מערבבים עד התערובת מתפוררת.
מעיל כל מקל תיפוף עם 1/2 כף. מיונז, ואז מעיל עם תערובת פירור.
אופים עד העוף הוא זהוב מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רגליהם רושמים 74°, על 30 דקות, tenting עם רדיד אם הרגליים להתחיל בראונינג מהר מדי.
הסר תבנית אפייה מהתנור ולתת מנוחה עוף במשך 10 דקות. לעטוף קצה העצם של כל מקל תיפוף עם רדיד אלומיניום לשרת.