עקיצות לזניה מטוגנות
עקיצות לזניה מטוגנות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 974 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, מוצרלה, גבינת קוטג', ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפגזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טאקו קינוח עם קליפות דקיקות של עוגיות, גנאש שוקולד, מילוי פירות טריים וקוקו ליים כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה מוצק. נסו פולנטה לזניה נושך, עקיצות לזניה מקסיקניות, ו לזניה-נגיסות קישואים ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים את הפסטה, מבשלים במשך 6 דקות, ואז מנקזים ומפזרים על מחבת גיליון להתקרר.
מחממים מחבת גדולה עם 1 כף שמן צמחי על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים נקניק, בקר טחון ובצל; מטגנים במשך 3 דקות.
מוסיפים את התיבול האיטלקי, בזיליקום ופלפל שחור. מבשלים כ -8 דקות נוספות, עד שהבשר משחים. מערבבים פנימה 1/2 כוס רוטב עגבניות משומר ומבשלים עד לחימום. מניחים את התערובת בצד להתקרר בקערה גדולה.
מוסיפים את שארית הרוטב המשומר לתבנית מטגן ומערבבים פנימה את פתיתי הפלפל האדום.
מקפלים את מוצרלה וגבינת קוטג ' לתוך תערובת בשר מקורר. ממלאים כל קליפת קנלוני בתערובת הבשר ואז מכניסים את הקליפות למקפיא למשך 5 דקות להתייצבות. כשמוכנים לטגן, פורסים קליפות לשליש.
מחממים שמן ל 350 מעלות צלזיוס.
מניחים את הקמח, הביצים ופירורי הלחם לקערות נפרדות.
לחפור את הקליפות בקמח, אחר כך ביצים, ואז פירורי לחם.
מטגנים את העקיצות עד שהן מזהיבות ופריכות; בערך 4 עד 5 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומגישים עם רוטב העגבניות החריף.