עקיצות פולנטה עם עגבניות מיובשות
עקיצות פולנטה עם עגבניות מיובשות נטול גלוטן, מתאבנים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 34 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, שמנת, נענע ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, פולנטה צ'דר עם עגבניות מיובשות ושרימפס, ו פיצה פולנטה לובסטר עם עגבניות שרי מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת זכוכית 8 × 8 אינץ ' צלחת אפייה קלות עם שמן. להביא מים ומלח לרתיחה בסיר כבד, בגודל בינוני להגדיר על חום בינוני.
הוסף את הפולנטה והקציף כדי לשבור את כל גושים. מנמיכים את החום.
תן לתערובת להתבשל על 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות. החלף את ערבוב בין שני מקצף כדי למנוע גושים וכפית עץ שטוח תחתית כדי לשמור על הפולנטה מלהידבק ולשרוף, עד מעובה. אם לא משתמשים בפולנטה מיידית יותר בישול (עד 10 דקות ייתכן שיהיה צורך).
הסר את המחבת מהחום והוסף את הקרם וגבינת פרמזן, מטאטא לערבב היטב. לגרד את הפולנטה לתבנית אפייה מוכנה.
להתפשט באופן שווה וחלק ככל האפשר.
בואו להתקרר על 10 דקות, ואז לקרר, חשוף, עד צונן המשרד.הכן את ציפוי: ג ' וליאן עגבניות מיובשות בשמן ארוז לרצועות דקות.
מוסיפים אותם, יחד עם נענע או בזיליקום, פלפל בלסמי שחור לקערה קטנה.
מערבבים היטב.להרכיב: כשעה לפני המנות, להגדיר קרש חיתוך או צלחת שטוחה מאוד כי הוא גדול יותר מאשר צלחת אפייה במהופך על גבי צלחת האפייה. החזק את קרש חיתוך או צלחת אפייה בחוזקה יחד מולך. הפוך במהירות את קרש החיתוך או את הצלחת ואת צלחת האפייה בתנועה בטוחה אחת, ומאפשרת לפולנטה ליפול על הצלחת בחתיכה אחת. חותכים את הקצוות עבור סדר, לחתוך את הפולנטה ל 36 חתיכות בגודל דומה, הנחת אותם על צלחת הגשה.
מקשטים כל ריבוע עם כמה ציפוי עגבניות מיובש שמש. אפשר לבוא לטמפרטורת החדר ולהגיש.