קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

עקרב דגים ב

עקרב דגים ב
דגי עקרב ב דורש בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-4 ומחירו 45 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 88 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם יין, שמן זית, דגי עקרב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 32%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עקרב, קערת עקרב, ו תערובת תבלינים עקרב.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מתבלים היטב את הפילטים במלח ופלפל. באמצעות נייר קלף, אופנה 4 חבילות עבור שני פילה כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
3
מניחים 2 פילה במרכז כל פיסת נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
4
מזלפים מעט משמן הזית ומחלקים את הבצל, השום, הפלפל וכריכות השומר באופן שווה בין האריזות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מפזרים כל פילה עם מעט מהיין, אוטמים את האריזות על ידי קיפול הנייר, ובמידת הצורך אוטמים את הקצוות בחלבוני ביצה טרופות, מניחים כל אחד על מגש אפייה ומבשלים בתנור למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר את האריזות, חתך בעזרת סכין כדי לאפשר לאדים לברוח ולהגיש מיד את הדג ונוזלי הבישול שלו.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

ניתן לשלב דגים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות אספסוף פינו גרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גרי
אספסוף פינו גרי
אלזסי-בהשראת תווים של ליים, תפוח ירוק, פרח לבן ואבן רטובה. בעקבות האף הם טעמים של אגס אנג ' ו, נקטרינה לבנההדרים. החומציות התוססת והפריכה מאזנת את היין בעל הגוף הבינוני הזה ונושאת אותו דרך הגימור המתמשך.