ערמון, בייקון, תפוח מיובש, מלית לחם תירס
ערמונים, בייקון, תפוח מיובש ומילוי לחם תירס עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 606 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך תפוחים, בייקון, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זה מושלם עבור חג ההודיה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ערמון, בייקון, תפוח מיובש, מלית לחם תירס, מלית לחם ערמוני תפוח עץ הטבעוני, ו לחם סולת-מילוי תפוחים עם חמוציות מיובשות ומשמשים.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני גבוה עד חום ופריך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון לקערה גדולה.
יוצקים את כל אבל 2 כפות טפטוף ממחבת.
מוסיפים בצל וסלרי לטפטוף במחבת. מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהירקות רכים, ערבוב מדי פעם, כ -12 דקות.
מוסיפים ירקות לבייקון; מערבבים תפוחים, טימין, ומרווה, ואז ערמונים. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. תתחמם לפושר לפני שתמשיך.)
הוסף לחם תירס מלית לערבב תערובת ערמון.
מילוי רופף חלל ראשי וחלל הצוואר של טורקיה עם מלית.
מוסיפים מספיק מרק כדי להישאר מלית להרטיב מעט (1/4 כוס 3/4 כוס, בהתאם לכמות הנותרים מלית). בנדיבות תבנית אפייה חמאה. כפית נותרת מלית לתוך צלחת מוכנה. כיסוי צלחת עם נייר מרופד, בצד החמאה למטה.
אופים מלית בצלחת-לצד טורקיה או בזמן טורקיה נחה — עד מחומם דרך, כ 25 דקות. לחשוף מלית בצלחת.
אופים עד העליון של מלית הוא מעט פריך וזהוב, על 15 דקות יותר.
מחממים תנור ל 177°. בנדיבות חמאה 13x9x2 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
הוסף מספיק מרק נוסף כדי מלית להרטיב (3/4 כוס 1/4 כוסות).
העברת מלית צלחת מוכנה. כיסוי עם נייר מרופד בחמאה, צד מרוח בחמאה כלפי מטה.
אופים עד מחומם דרך, כ 40 דקות. לחשוף ואופים עד העליון הוא קצת פריך וזהוב, על 20 דקות יותר.