קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

ערמון ופטריות בר מלית

ערמון ופטריות בר מלית
מילוי פטריות ערמונים ופטריות בר עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם לחם כריך, סלרי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ערמון ופטריות בר מלית, פטריות בר, ערמון & נקניק מלית, ו אורז בר מילוי ערמונים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
באמצעות סכין ערמונים או סכין חיתוך חדה, לעשות x גדול על הצד השטוח של כל ערמון דרך פגז אבל לא בשר. להשרות ערמונים בקערה של מים חמים כדי לכסות על ידי 2 אינץ ' במשך 15 דקות, ואז לנקז היטב. מסדרים ערמונים בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה, ואז צולים באמצע התנור עד שהקונכיות מסתלסלות בסימן X, כ -15 דקות. לובש כפפות מגן, לקלף פגזים מערמונים בעוד עדיין חם. בסיר גדול מים רותחים, ערמונים blanch 2 דקות, ואז לנקז. באמצעות מגבת מטבח, לשפשף ערמונים כדי להסיר עורות. קוצצים גס ושמורה. תשאירי את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
חמאה 9-על ידי 13 אינץ תבשיל תבשיל עם 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
4
על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף, לחם טוסט בתנור 177°, משליך מדי פעם, עד להשחמה קלה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים בקערת ערבוב גדולה ומניחים בצד. תשאירי את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
במחבת כבדה, גדולה מעל חום בינוני גבוה, להמיס 4 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים פטריות וסוט, ערבוב, עד חום זהוב, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
מוסיפים עוד 2 כפות חמאה וחום עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
9
מוסיפים בצל וסלרי, ומטגנים עד שקופים, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
מוסיפים תערובת פטריות ופטרוזיליה ותימין ללחם ומערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
בסיר כבד, קטן מעל חום מתון להביא ציר עוף לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
יוצקים לתוך תערובת לחם בעדינות לזרוק לשלב. מערבבים בביצה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
13
העברה לתבשיל. המילוי יכול להיות מוכן עד לנקודה זו ונשמר, מכוסה ומקורר, עד ארבע שעות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
14
אופים עד חום זהוב מחומם דרך, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מגישים חם.