ערמון ופנצ'טה מלית
ערמון ופנצ'טה מלית הוא חלב חינם מנה צדדית. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פלפל, קינמון טחון, שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו ערמון, שזיף מיובש ופנצ'טה מלית, ערמונים, פנקטה ומרק כרוב, ו מתכון ריזוטו סקווש צלוי (עם מרווה, ערמונים ופנצ'טה ) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים את הלחם בקערת ערבוב גדולה; להפריש. מעיל צלחת אפייה 3 ליטר עם שמן זית.
מחממים את 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית עד מנצנץ.
מוסיף את pancetta ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד פריך משחימים, על 10 דקות.
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת בנייר מגבת; להפריש.להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף את הקינמון לטפטופים מחבת, ומערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הבצל, שומר, מלח ופלפל ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רק מתרככים, כ -10 דקות. מערבבים את ערמונים ומרווה ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים את המרק, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה.
יוצקים את התערובת על הלחם, מוסיפים את הפנצ ' טה השמורה ומערבבים היטב כדי לשלב באופן שווה.
מעבירים את המילוי לתבנית אפייה מוכנה ואופים עד שהוא מחומם דרך והלחם מתחיל להפוך חום זהוב, כ 30 דקות.