קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

עשב קרוסטיני עם ממרח גבינה כחולה ותענוג בצל מקורמל

עשב קרוסטיני עם ממרח גבינה כחולה ותענוג בצל מקורמל
עשב קרוסטיני עם ממרח גבינה כחולה ותענוג בצל מקורמל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 39 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בגט, פטרוזיליה, ממרח גבינה שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עשב קרוסטיני עם ממרח גבינה כחולה ותענוג בצל מקורמל, קרוסטיני ענבים עם ממרח גבינה כחולה ודבש, ו ממרח גבינה כחולה תפוחים מקורמלת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
פורסים לחם לפרוסות בגודל 1/4 אינץ 'בזווית קלה, ומסדרים בשכבה אחת על תבנית ג' לירול בגודל 15 על 10 על 1 אינץ ' או גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
3
מערבבים יחד שמן זית ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
עשבי תיבולעשבי תיבול
4
מברישים לחם קלות בצד אחד בתערובת עשבי תיבול, ומפזרים מלח ים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
לחםלחם
5
אופים בחום של 400 במשך 10 עד 12 דקות או עד להזהבה ופריכה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגניב לגמרי. למעלה עם גבינה כחולה שמנת
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולהגבינה כחולה
7
מורחים בצל קרמל להתענג, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
מורחיםמורחים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו
ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו
# 5 יין הצופה העליון 100 של 2009הקסטלו די ברוליו מבטא את האלגנטיות המעודנת הספציפית רק לטרואר של ברוליו. זהו "יין חלק" שהושג על ידי בחירת הענבים הטובים ביותר של ברוליו, התבגר בחביות, עם קנס ארוך בבקבוק המשפר את האלגנטיות האצילית שלו. סנגיובזה עם כמות קטנה של קברנה סוביניון ומרלוטעם הקציר הזה, זה היה סוף סוף אפשרי עבור סנגיובזה להביע את שלהפוטנציאל מקסימלי. צבע אודם אינטנסיבי עם גוונים נופך, יש לו יפהזר מורכב ארומטי. שוקולד / קפה ותבלינים חיך, זה בעלתכולת טאנין אלגנטית וגימור מתמשך.קיאנטי קלאסיקו מושלם במיוחד כמחמאה למנות עיקריות על בסיס בשר, כמו פורצ 'טה אלו ספידו, טריפה, ביסטקה אלה פיורנטינה, שומן קולונטה, נקניקים ופינוצ' יונה די סינטה סנזה. קיאנטי קלאסיקו משתלב היטב גם עם גבינת פקורינו טוסקנו בוגרת למחצה, קרוסטיני אלה טוסקנה ופאגיולי אל פיאסקו. יש להגיש את היין בטמפרטורה של 60-65 מעלות צלזיוס.