עשיר יותר מגלידת שוקולד גרמנית עשירה
אם יש לך תמצית vanillan, סוכר, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: גלידת קינמון: גלידה איטלקית עשירה, בראוניז שוקולד גרמני עשיר, ו מוות על ידי גלידת שוקולד.
הוראות
מחממים חלב, שוקולד, סוכר, קמח ומלח בסיר על אש נמוכה. מבשלים עד שהשוקולד נמס, מערבבים מדי פעם. מערבבים על 1/2 כוס של תערובת שוקולד חם לתוך הביצים, ולאחר מכן מערבבים את תערובת הביצים לתוך הסיר. להגדיל את החום בינוני ולהמשיך בישול ערבוב עד התערובת מעובה, על 5 דקות.
יוצקים תערובת ביצי שוקולד לתוך קערה. מכסים ומקררים עד מקורר, לפחות 2 שעות. מערבבים את קרם כבד תמצית וניל.
יוצקים את התערובת הצוננת לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן עד שהוא מגיע" רך לשרת " עקביות. מערבבים בקוקוס ופקאנים.
להעביר גלידה למיכל פלסטיק אחד או שניים ליטר; לכסות את פני השטח עם לעטוף פלסטיק חותם. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, גלידה צריכה להבשיל במקפיא לפחות 2 שעות או לילה.