עשרים דקות לחמניות
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עשרים דקות נקניק ניוקי תרד, עשרים דקות Easy Tortellini לאפות, ו עשרים דקות עוגיות בירה רול קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, לפזר שמרים וסוכר במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
מוסיפים שמן, 2 כוסות קמח ומלח; מערבבים היטב לשלב.
מוסיף את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. לכסות עם מטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, כ 40 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ולחלק לשלושה חלקים שווים. מחלקים כל חתיכה גדולה לתוך 6 קטנים. צרו את החלקים לסיבובים.
הנח את הקליעים במחבת מוכנה. מכסים את הלחמניות עם מטלית לחה או ניילון לעטוף ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 20 דקות.
הכה יחד את הלבן ביצה ומים. בעדינות לצחצח את הלחמניות עלו עם לשטוף את הביצה ולאחר מכן לאפות ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 15 דקות או עד לחמניות זהובות חום.