פאד תאי (אטריות מוקפצות)
אם יש לך אטריות אורז, טופו מוצק במיוחד, בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אנדי ריקר ' S Phat Thai (מקפיץ אטריות אורז מטוגן עם שרימפס, טופו, ובוטנים), פודלים תאילנדים, ו אטריות מוקפצות תאילנדיות-Pad לראות Ew.
הוראות
מכסים את האטריות במים חמים ומשרים במשך 30 עד 45 דקות או עד מתרכך אבל לא רגשני.
בwok או סיר גדול, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום ומטגנים 15 שניות.
מוסיפים את השרימפס ומערבבים 2 עד 3 דקות או רק עד ורוד ואטום.
מוסיפים את הטופו וזורקים עד שמצופים קלות בשמן.
מוסיפים את הביצים ומערבבים. מקפלים את האטריות רכות, רוטב דגים, חומץ, 1/4 כוס מים, סוכר חום, ופפריקה ולזרוק במשך כ 2 דקות או עד משולב היטב.
מוסיפים את הבצל הירוק ואת נבטי שעועית וחום דרך. ערימה על מגש גדול ומקשטים עם פלפל אדום, בוטנים, ופלחי לימון.