אם יש לך אטריות אורז, טופו מוצק במיוחד, בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אנדי ריקר ' S Phat Thai (מקפיץ אטריות אורז מטוגן עם שרימפס, טופו, ובוטנים), פודלים תאילנדים, ו אטריות מוקפצות תאילנדיות-Pad לראות Ew.
הוראות
1
מכסים את האטריות במים חמים ומשרים במשך 30 עד 45 דקות או עד מתרכך אבל לא רגשני.
מרכיבים שתצטרך
2
לנקז ולהשליך את המים.
מרכיבים שתצטרך
3
בwok או סיר גדול, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את השום ומטגנים 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את השרימפס ומערבבים 2 עד 3 דקות או רק עד ורוד ואטום.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הטופו וזורקים עד שמצופים קלות בשמן.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הביצים ומערבבים. מקפלים את האטריות רכות, רוטב דגים, חומץ, 1/4 כוס מים, סוכר חום, ופפריקה ולזרוק במשך כ 2 דקות או עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הבצל הירוק ואת נבטי שעועית וחום דרך. ערימה על מגש גדול ומקשטים עם פלפל אדום, בוטנים, ופלחי לימון.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הבומונט הופ מרגריט צ ' נין בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.