קושימומחה
מוכן ב20 דק.
מנות100
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאדג' אגוזי דובדבן

פאדג' אגוזי דובדבן
ניתן להכין את המתכון של פאדג' אגוזי דובדבן בתוך כ-20 דקות. תמורת 25 סנט למנה, מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 110 קלוריות, 1 גרם חלבון ו-5 גרם שומן למנה. מתאים ל-100 מנות. אם יש לך שוקולד צ'יפס חצי מתוק, אגוזי מלך, שוקולד צ'יפס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 8%, שניתן לשפר. מתכונים דומים: סלט תפוחים, דובדבנים ואגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבנים בלסמי, דובדבנים, גבינת עיזים וסלט אגוזים מסוכרים + ויניגרט דובדבנים בלסמי + מתנה, ולטקס רוסי עם רוטב דובדבנים עם רוטב דובדבנים.

הוראות

1
קו 13-in. x 9 אינץ'. מחבת עם נייר כסף; מחמאה את נייר הכסף ב-1 כף חמאה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים את השוקולד צ'יפס וקרם המרשמלו בקערה גדולה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בסיר גדול, מביאים את הסוכר, החלב והחמאה הנותרת לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 6 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. יוצקים לאט על תערובת השוקולד; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את האגוזים, הדובדבנים והתמציות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
יוצקים לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים לעמוד בטמפרטורת החדר עד להתקררות. בעזרת נייר כסף, מרימים את הפאדג' מהתבנית. קלף בעדינות נייר כסף; לחתוך פאדג' ל-1-in. ריבועים. שומרים בכלי אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור פאדג'. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לואי רודרר קריסטל ברוט. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-299 דולר.
לואי רודרר קריסטל ברוט
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות וינומיות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.