פאדג' שוקולד כפול
פאדג' שוקולד כפול לוקח כ -30 דקות להכין מתחילתו ועד סופו. תמורת 13 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. קינוח זה מכיל 72 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. מתאים ל-78 מנות מנות. 101 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ-Taste of Home דורש שוקולד צ'יפס חלב, אגוזי מלך, חלב מרוכז ותמצית וניל. זהו מתכון זול לחובבי אוכל קריאולי. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה ללא גלוטן . עם ציון Spoonacular של 0% , מנה זו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). נסו את Double Ka Meetha - איך להכין Hyderabadi Double Ka Meetha - רמדאן , פאי שיפון דלעת עם קלתית שוקולד כפולה , ואת Bad Boy "עוגיות שוקולד כפולות ענקיות (מתכונים דומים).
הוראות
רפדו תבנית מרובעת בקוטר 23 ס"מ בנייר כסף, שמנו את נייר הכסף; הניחו בצד.
בסיר כבד, ממיסים שוקולד צ'יפס חצי מתוק עם 1/2 כוס ועוד 3 כפות חלב על אש נמוכה.
הסירו מהאש; ערבבו פנימה כפית וניל ו-1/2 כוס אגוזי מלך.
בסיר נוסף, המיסו שוקולד צ'יפס עם יתרת החלב.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את יתרת הווניל והאגוזים.
מורחים מעל השכבה הראשונה. מכסים ומניחים במקרר עד להתייצבות.
מוציאים מהתבנית וחותכים לריבועים בגודל 2.5 ס"מ. יש לאחסן בטמפרטורת החדר.