פאדג'egggnog עם שוקולד לבן ואגוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ליקר ביצים פאדג'עם שוקולד לבן ואגוזים. מתאים ל-80 מנות. מנה אחת מכילה 71 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו בורבון, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו ליקר ביצים משוקולד לבן, קוקטייל ליקר ביצים שוקולד לבן, ו מאפינס ליקר ביצים עם שוקולד צ'יפס לבן (מתכונים דומים).
הוראות
בשורה התחתונה ואת הצדדים של 9x9 אינץ תבנית אפייה עם שתי חתיכות crisscrossing רדיד אלומיניום, משאיר שיפוץ בכל צד.
מערבבים את הסוכר, חלב התאדה, חמאה, מלח, ושמנת מרשמלו בסיר בגודל בינוני כבד על חום בינוני. ערבוב כל הזמן, להביא את התערובת לרתיחה ומבשלים במשך חמש דקות.
הסר את הסיר מהחום והוסף את שבבי השוקולד הלבן, תוך ערבוב עד מומס.
מוסיף את הוויסקי, רום, וניל, ואגוז מוסקט. מערבבים באגוזים.
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה ולאפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מעבירים את המחבת למקרר ומקררים למשך שעה.
באמצעות הקצוות של נייר כסף כמו ידיות, להרים את פאדג ' מתוך המחבת.
חותכים את פאדג 'לחתיכות 1 אינץ'.