קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות80
ציון בריאות0
מגזין

פאדג'egggnog עם שוקולד לבן ואגוזים

פאדג'egggnog עם שוקולד לבן ואגוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל ליקר ביצים פאדג'עם שוקולד לבן ואגוזים. מתאים ל-80 מנות. מנה אחת מכילה 71 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו בורבון, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו ליקר ביצים משוקולד לבן, קוקטייל ליקר ביצים שוקולד לבן, ו מאפינס ליקר ביצים עם שוקולד צ'יפס לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשורה התחתונה ואת הצדדים של 9x9 אינץ תבנית אפייה עם שתי חתיכות crisscrossing רדיד אלומיניום, משאיר שיפוץ בכל צד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
מערבבים את הסוכר, חלב התאדה, חמאה, מלח, ושמנת מרשמלו בסיר בגודל בינוני כבד על חום בינוני. ערבוב כל הזמן, להביא את התערובת לרתיחה ומבשלים במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
הסר את הסיר מהחום והוסף את שבבי השוקולד הלבן, תוך ערבוב עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
מוסיף את הוויסקי, רום, וניל, ואגוז מוסקט. מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
דבש הדריםדבש הדרים
5
יוצקים את התערובת למחבת מוכנה ולאפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
6
מעבירים את המחבת למקרר ומקררים למשך שעה.
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
7
באמצעות הקצוות של נייר כסף כמו ידיות, להרים את פאדג ' מתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
8
חותכים את פאדג 'לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק